Wpis z mikrobloga

@dleifteh: #p0lki znajdą wszystko żeby cię poniżyć i spławić, bo może akurat znajdzie się jakiś Chad za rogiem, który będzie na nią czekać, więc nie mogą tak skakać z kwiatka na kwiatek

więc obojętnie czy brakuje ci centymetr do 187cm, czy masz diastemię, czy masz 3kg nadwagi, czy może nawet jesteś szczupły, to i tak jakąś #p0lka znajdzie coś na ciebie, więc nie musisz się przejmować
  • Odpowiedz
No i klasyk wsrod wykopkow, sportowa bluza na miasto, do szkoly, do babci, na trening. Najlepiej miec takich z 3, zeby moc przez caly rok chodzic w tej epokowej stylowce

@Vittel: ja poszedłem o krok dalej, wśród swoich bluz z kapturem mam jeden ulbiony model i kupiłem 3 sztuki, jak jedna jest w praniu wyciągam świeżą a jedną z nich wożę w bagażniku samochodu, żeby cały czas mieć nienaganna stylówę
  • Odpowiedz
@Motylanogaa: tylko że kobieta ze względu na wzrost, szparkę między zębami, niskie zarobi nie ma problemu ze znalezieniem partnera

chyba że to karzeł 130 cm bez zębów jedząca resztki pożywienia ze śmietnika, to wtedy to tak
  • Odpowiedz
a nie możesz się ubrać jak człowiek? Nikt Ci nie zabroni przecież ubrać dresów, ale moim zdaniem uczelnia to nie miejsce na taki strój. W dresie to możesz siedzieć w domu przed TV, biegać albo pić p--o z kumplem w plenerze. Szanujmy się trochę...

Czulabym się też dziwnie na Twoim miejscu, siedząc w rozciąganietym dresie, 2 metry od profesora w garniaku.

@ijauke: A od kiedy założenie dresów to nieszanowanie kogoś?
  • Odpowiedz
chyba że to karzeł 130 cm bez zębów jedząca resztki pożywienia ze śmietnika, to wtedy to tak

@dleifteh: zdesperowani mężczyźni przeistaczają się w spermiarzy, więc nawet taka kobieta znalazłaby swojego amatora

chwała mężczyznom, którzy stają się przez swoje zdesperowanie aseksualni i mają w------e w jakieś tam kobiety, czy nawet innych mężczyzn i przez to mają więcej czasu na rozwój i zaangażowanie w to co robią, bo nie muszą się p-------ć
  • Odpowiedz
@niochland: właśnie mam fake konto laski na tinderze bez zdjęc i jestem smutny w to co widzę..

teraz muszę ustawić jakąs grubą lochę 3/10... mam nadzieje że nie będzie miałą dużo atencji od spermiarzy :(
  • Odpowiedz
tylko że kobieta ze względu na wzrost, szparkę między zębami, niskie zarobi nie ma problemu ze znalezieniem partnera

@dleifteh: widać, że mało wiesz o życiu w takim razie, spójrz na świat z szerszej perspektywy niż shitposty na wykopie.
  • Odpowiedz
@Motylanogaa: no tak, jeśli kobieta 6/10, szara myszka podbija do Chada 10/10 195 cm wzrostu, 15k zarobków, to wiadomo że nie ma szans, bo tamten koleś ma duże branie, doświadczenie i szuka kogoś ze swojego lvl-u

zauważyłem to na moim fake chadzie 10/10, lajki od lasek poniżej przeciętnej i grubych, dużo starszych i czasem z gówniakiem
  • Odpowiedz