Wpis z mikrobloga

https://www.wykop.pl/link/4676415/autorami-narracji-o-antysemityzmie-polakow-sa-komunistyczni-zbrodniarze/

Polecam wykopać, neuropa zakopuje każde polityczne niewygodne znalezisko, de facto stosując cenzurę prewencyjną.

Jeżeli komuś nie pasuje #polityka to może zablokować tag, tak jak ja zablokowałem # anime i # chinskiebajki - i od tego czasu nie wiem czy żyją

Ustawa 447 d--------i każdemu z nas i utrudnianie dyskusji na ten temat to jawne k-------o

#4konserwy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TamamShud: Skoro nie masz czasu na weryfikację informacji to pomyśl chwilę logicznie. Skoro powstaje tak przerażająca ustawa, która może doprowadzić do odpływu z Polski kapitału równemu naszego rocznemu PKB to nikt by o tym nie mówił? Wszyscy rządzący machnęliby ręką i stwierdzili, że wyborcy się nie kapną? Żadne media by tego nie ruszyły oprócz znanych oszołomów, których ogląda w porywach kilkanaście tysięcy osób w 38 mln kraju?
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji:

To jest realny wariant rzeczywistości, przygotowywanie podstaw prawnych pod możliwe akcje. Może to nie prawda - i to tym lepiej. A może to prawda i trzeba obserwować dalszy rozwój sytuacji?

Wszyscy rządzący machnęliby ręką i stwierdzili, że wyborcy się nie
  • Odpowiedz