Wpis z mikrobloga

Po wzięciu pożyczki z SAFE powinna być przywrócona obowiązkowa służba wojskowa z naciskiem na tych wszystkich pieniaczy, którzy od pierwszego dnia piszą, że to jest takie zajebiste ;) w końcu ktoś te hałdy i góry sprzętu musi obsługiwać xD
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 41
@SiwyMati35: ziomek założyl konto żeby wypisywać jak to dofinansowanie polskiego wojska i polskiego przemysłu obronnego to nie najgorsze co mogło ten kraj spotkać i wszystkiemu winni są lewacy XDDDD

szkoda ze pewnie to jakiś bot albo troll konto bo byłbym ciekaw co w głowie takich ludzi siedzi.
  • Odpowiedz
  • 4
@troglodyta_erudyta: @Morf dla bezpieczeństwa zachęcam do odbycia szkolenia wojskowego :D brać pożyczkę już ok, ale realnie wziąć odpowiedzialność za obronność kraju już takie OK nie jest? XD w tym momencie wam sie k---a styki znowu przepalają? Że jak to tak obowiązkowa służba jak mamy armię "zawodową" xD każdy powinien iśc na wojne za Ukrainę i Polskę, a nie tylko ci "wybrani". Łatwo jest lewactu rządzić się cudzymi pieniędzmi jak
  • Odpowiedz
  • 4
@troglodyta_erudyta: wy swoje polityczne gierki n-----------e od rana do wieczora na mikro i to z coraz większym natężeniem. Ale w jedna stronę jest juz ok tak? Idz do najbliższego wcr, złóż przysięgę i tak przyłożysz się do bezpieczeństwa kraju, a nie ponownie zadłużając państwo na korzyść innych
  • Odpowiedz
  • 2
@troglodyta_erudyta: Idź sobie zwal ze swoimi znajomymi politycznymi trollami xD ja jestem politycznym trollem jak pisze, że ko r------e pieniadze nie lepiej jakby zrobił to pis xD jedni I drudzy jesteście siebie warci. Mam nadzieje, ze przy przywróceniu obowiązkowej służby wojskowej trafisz do mojej jednostki razem ze swoimi kolegami z neuropy xD
SiwyMati35 - @troglodyta_erudyta: Idź sobie zwal ze swoimi znajomymi politycznymi tro...

źródło: 1000018384

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
@Potrkow: a zachęcanie do spłacania kolejnych długów rządu przez moje dzieci już jest ok? Skoro one nie mają nic do gadania tak lewactwo powinno cale zaciągnąć sie do wojska skoro tak pierdzą o naszej armii i zaciąganiu kolejnych pożyczek. Nie raz tu czytałem jak sracie na naszych żołnierzy, ale SAFE promujecie już od samego wspomnienia o nim nawet nie wiedzac na jakie oprocentowanie te siano bierzemy. 2 lata służby by
  • Odpowiedz
w końcu ktoś te hałdy i góry sprzętu musi obsługiwać

@SiwyMati35: nie zamawiamy sprzętu - źle, zamawiamy sprzęt - jeszcze gorzej. Kiedy dla was będzie lepiej? Jak powiemy, że zamówiliśmy sprzęt, a kasa trafi na wasze konta?
  • Odpowiedz
Po wzięciu pożyczki z SAFE powinna być przywrócona obowiązkowa służba wojskowa z naciskiem na tych wszystkich pieniaczy, którzy od pierwszego dnia piszą, że to jest takie zajebiste ;)

@SiwyMati35: A z Korei?
  • Odpowiedz