https://nietylkogry.pl/post/nowosci-serialowe-ramowki-jesiennej-2018/ ażdego roku na jesieni kończy się sezon ogórkowy. Premiery mają najgłośniejsze tytuły, jeśli chodzi o gry, sprzęty, a co najważniejsze – seriale. Stacje, poza premierami kolejnych sezonów, zarzucają nas także stosem nowości. Część z nich utrzymuje się później na antenie, reszta zostaje anulowana. Choć ostatnie zdanie wydaje się truizmem, to jednak sprawa nie jest tak banalna, by dobre rzeczy zostawały, a pozostałe popadały w niebyt. Coraz częstszą sytuacją niestety jest kasowanie unikalnych, niosących ze sobą ciekawy morał produkcji na rzecz dużo bardziej pulpowych. W tekście tym pokrótce omówię to, z czym się zapoznałem, oraz przedstawię moje krótkie opinie na ten temat. #serial #seriale #netflix #hbogo #amazon #tv #rozrywka #telewizja
Czy wiecie że kupując kosiarkę nie macie władzy nad czasem w którym kosi, a producent sprzedaje wam urządzenie którego prace sam kontroluje i wyznacza wam limit dzienny :D #kosiarki #ogrod
ażdego roku na jesieni kończy się sezon ogórkowy. Premiery mają najgłośniejsze tytuły, jeśli chodzi o gry, sprzęty, a co najważniejsze – seriale. Stacje, poza premierami kolejnych sezonów, zarzucają nas także stosem nowości. Część z nich utrzymuje się później na antenie, reszta zostaje anulowana. Choć ostatnie zdanie wydaje się truizmem, to jednak sprawa nie jest tak banalna, by dobre rzeczy zostawały, a pozostałe popadały w niebyt. Coraz częstszą sytuacją niestety jest kasowanie unikalnych, niosących ze sobą ciekawy morał produkcji na rzecz dużo bardziej pulpowych. W tekście tym pokrótce omówię to, z czym się zapoznałem, oraz przedstawię moje krótkie opinie na ten temat.
#serial #seriale #netflix #hbogo #amazon #tv #rozrywka #telewizja
źródło: comment_yPu7TPOkYQ923TwrgrzKEc6OKspi3VnP.jpg
Pobierz