Aktywne Wpisy
PomocnikBob +11
Audytobywatelski zapowiedział odcinek z Podkarpacia, a dokładnie z zakładów produkujących uzbrojenie dla Wojska Polskiego i nie tylko. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Dla mnie chłop nie ma najmniejszych zahamowani dla atencji. Racja ma prawo nagrywać w miejscu publicznym i śmiesznie się oglądało, jak próbowano go ganiać spod jakichś prywatnych firm czy ambasad, przez ludzi nieznających prawa. Dla mnie zaczął przeginać, nagrywając obiekty infrastruktury krytycznej. Teraz robi wycieczki pod zakłady zbrojeniowe,
Kempes +63
Trochę słabsze od Hexa i Polimorfa. Ale powinno być grane. Dobrze zbalansowana karta wokół której będzie można grać pingując własne miniony. Podoba mi się.
"ale musi być undmaged lol" NIE, hex i polimorf rzucasz od razu w swojej turze w odpowiedzi na jakiegoś op stronnika, nie czekasz aż deathwing dupnie cię w twarz tylko się go pozbywasz, nie ma obaw że zostanie zraniony. Uff ale się wkurzyłem
Wolę bardziej elastyczne karty.
Często jest tak, że karty o niski koszcie się snowbalują i przez te kilka tur co są na boardzie otrzymują dmg. Dla przykładu Hench-Clan Thug.
Ponadto namieszanie w puli zabitych minionów często jest dodatkową korzyścią. Na przykład w matchupie na Big Priest czy Taunt Druid może stanowić win condition.
Jak już wspomniałem będzie można grać wokół tej karty, jeżeli stanie się popularna pingując własne duże jednostki.
Racja. Ktoś tu przepisał pracę domową i nawet się z tym nie kryje, bo nazwa karty została taka sama.