Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Hej, pytanie do znawców i specjalistów tematu, usuwać migdałki czy nie? Zdarza mi się chorować dość często na gardło i wczoraj będąc u laryngologa dostałem info że powinienem coś takiego zrobić. A może nie usuwac? Wymrażać? Czy zostawić w spokoju.... Eh nie wiem #medycyna #kiciochpyta #lekarz #migdalki
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krokodylek92: jeśli zarządzasz swoimi decyzjami pytając anonimowych ludzi co robić....to współczuję.
Każdy lekarz Ci powie czy wycinać czy nie, a i tak to ty musisz zgodę podpisać. Ja wyciąłem i jestem bardzo zadowolony, a co ty zrobisz to już Twoja decyzja :-)
  • Odpowiedz
@krokodylek92: wielu łącznie ze zjadaniem połowy apteki na śniadanie, anginy co dwa-trzy miesiące. W końcu trafiłem na ogarniętego laryngologa który rzucił okiem i powiedział że na takie coś to nie ma co patrzeć tylko wycinać....
Po tym zabiegu chory na jakieś przeziębienie, czy inną grypę jestem raz w roku jakieś 3-4 dni, a anginy bakteryjnej to w ogóle nie miałem....
Dlatego ja zadowolony jestem, tym bardziej że to badziewie siało
  • Odpowiedz
@krokodylek92: ja mialam 2 razy wycinane i odrastaja mi za kazdym razem, ale jesli bede musiala usunac trzeci raz to to zrobie bez wahania. Uwierz ze nawet takie komplikacje jakie mialam po drugiej operacji sa lepsze niz nawracajace anginy i zapalenie ucha. Nie zastanawiaj sie ani chwili. jak chcesz wiecej info pisz priv
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@darkshadow: i żaden nie sugerował mi że mam przerośnięte migdały, btw od tego czasu (tego postu z przed roku) nie byłem ani razu chory na gardło (ani zapalenie ani żadna angina)
  • Odpowiedz