Aktywne Wpisy

Afrobiker +119

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z kredytem i zmianami na rynku pracy? Ⓘ
Potrzebuję porady i pomocy w sprawie #nieruchomosci
Od dwóch lat mam mieszkanie w #krakow na spory kredyt. Niestety nie mogłem skorzystać z BK2% za to załapałem się na wysokie ceny. Nieważne.
Dzisiaj przebrała się miara. Zaczynają się masowe zwolnienia w #heineken. Póki co mnie nie dotkną, bo pracuję w IT. Natomiast to jest kwestia czasu. Ktoś
Potrzebuję porady i pomocy w sprawie #nieruchomosci
Od dwóch lat mam mieszkanie w #krakow na spory kredyt. Niestety nie mogłem skorzystać z BK2% za to załapałem się na wysokie ceny. Nieważne.
Dzisiaj przebrała się miara. Zaczynają się masowe zwolnienia w #heineken. Póki co mnie nie dotkną, bo pracuję w IT. Natomiast to jest kwestia czasu. Ktoś
Doradźcie, co robić i dlaczego.
- Kraków 41.8% (23)
- Wioska w Polsce B 50.9% (28)
- Inne (dlaczego?) 7.3% (4)

Więc siekamy #rozdajo. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mamy do oddania 5 kubeczków.
Dodatkowo komentarz, który uznamy, za 'najbardziej kreatywny' zgarnie bonusowy #kubek ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zasady znacie.
Powodzona! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#samochody #motoryzacja #antyradar
źródło: comment_1wwIo8xbZEvHcRhODgZODSWL2iNad7xh.jpg
Pobierz- Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa,
XD
źródło: comment_VjWkKmXWvLxDSnFqb8JTRMSrVWFqKjlT.jpg
Pobierzźródło: comment_PAl6oWMHd5OibvhiJdRckectuApbQgHV.jpg
Pobierzźródło: comment_lecP6A9upfIsErQSnCxMVDxKz50YFjaR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora