Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sezamus:
Nie chodzisz na siłownię - przegrywasz grę.
Nie masz ciekawych zainteresowań - przegrywasz grę.
Zbyt dużo czasu poświęcasz na granie na komputerze/konsoli - przegrywasz grę.

Tutaj to poplynales xD normik nic z tego nie musi robic i tak ma
  • Odpowiedz
@sezamus: coś Ci się p------o normicka pało ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Jak nie masz genów potomków samego Apollina to witaminka ledwo splunie Ci do papy

Ja wiem.. Mimo, że ja sam nie wychodzę z domu to wiem od kolegów z tagu, że tak jest, co nie bracia stule xD?
  • Odpowiedz
@sezamus: Ale przecie wykop dokładnie tak twierdzi, tzw. pigułka jest tu podawana systematycznie i już została tu wdrożona.
Owszem, niektórzy nie potrafią jej przełknąć, czasem jest faza odrzucenia i niewiary, lecz większość w końcu się z nią godzi.
Lecz ogólnie coraz mniej mamy ludzi pozbawionych złudzeń i bardzo dobrze. Im szybciej człowiek pozna prawdę, tym lepiej.
  • Odpowiedz
@laxmanCR7: Zobacz komentarze powyżej Panów poniżej. To jest anger phase na 102.

@lubelskikabanos: @Annaroth: @Polkopsky: Siedźcie w piwnicy i nie wychodźcie... Gdy się pojawiacie wśród normalnych ludzi, to robi się niezręcznie. Znam ten typ człowieka, co Wy. Człowiek wyciąga rękę, chce pokazać, że można wiele zmienić na lepsze, to Wy ciągle na nie. "Bo nie jestem Chadem, to nie ma sensu; Nie mam genów
  • Odpowiedz
Tą grą jest dobór naturalny, który oznacza nie tylko przetrwanie najsilniejszego

@sezamus: początek wpisu i już podstawowy błąd, a miało być mądrze. Dobór naturalny to nie przetrwanie najsilniejszego, tylko najlepiej dostosowanego do danych warunków. Jakby było po Twojemu, to nie ssaki, a gady by teraz rządziły na planecie xd.
  • Odpowiedz
@Polkopsky: nie robię trójboju, bo lubię swoje stawy. Nie interesuje mnie ego-lifting.
Robię serie 10x100kg na klatę, 10x100kg przysiad, 10x100kg martwy (bez dotykania sztangą o podłoże). W każdej dyscyplinie powtórka serii ile dam radę. Przede wszystkim poprawnie technicznie, a nie jakieś półruchy. Poprawna technika daje więcej, niż wielki ciężar zrobiony beznadziejnie. Tak trenował Arnold.
  • Odpowiedz
@Polkopsky: łączysz jedno z drugim. Zaczynasz od nauki ćwiczeń i robienia ich tak, żeby zwrócić uwagę na detale. Gdy technika dograna, to wtedy sobie dokładasz do momentu, aż nie gubisz techniki. To też kwestia bezpieczeństwa i zdrowia. Na siłowni często widzę ludzi, którzy nabiorą ciężaru, a potem oszukują w ćwiczeniu. Trzeba to zbalansować tak, ab czuć, że mięśnie dostały ostro, że bolą, bo to oznacza poprawny trening. Bywa, że weźmiesz
  • Odpowiedz