Aktywne Wpisy
Polina2137 +18
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +185
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

Nie chodzisz na siłownię - przegrywasz grę.
Nie masz ciekawych zainteresowań - przegrywasz grę.
Zbyt dużo czasu poświęcasz na granie na komputerze/konsoli - przegrywasz grę.
Tutaj to poplynales xD normik nic z tego nie musi robic i tak ma
Komentarz usunięty przez autora
Jak nie masz genów potomków samego Apollina to witaminka ledwo splunie Ci do papy
Ja wiem.. Mimo, że ja sam nie wychodzę z domu to wiem od kolegów z tagu, że tak jest, co nie bracia stule xD?
Owszem, niektórzy nie potrafią jej przełknąć, czasem jest faza odrzucenia i niewiary, lecz większość w końcu się z nią godzi.
Lecz ogólnie coraz mniej mamy ludzi pozbawionych złudzeń i bardzo dobrze. Im szybciej człowiek pozna prawdę, tym lepiej.
@lubelskikabanos: @Annaroth: @Polkopsky: Siedźcie w piwnicy i nie wychodźcie... Gdy się pojawiacie wśród normalnych ludzi, to robi się niezręcznie. Znam ten typ człowieka, co Wy. Człowiek wyciąga rękę, chce pokazać, że można wiele zmienić na lepsze, to Wy ciągle na nie. "Bo nie jestem Chadem, to nie ma sensu; Nie mam genów
Przeczytaj go jeszcze raz, ironicznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sezamus: początek wpisu i już podstawowy błąd, a miało być mądrze. Dobór naturalny to nie przetrwanie najsilniejszego, tylko najlepiej dostosowanego do danych warunków. Jakby było po Twojemu, to nie ssaki, a gady by teraz rządziły na planecie xd.
Robię serie 10x100kg na klatę, 10x100kg przysiad, 10x100kg martwy (bez dotykania sztangą o podłoże). W każdej dyscyplinie powtórka serii ile dam radę. Przede wszystkim poprawnie technicznie, a nie jakieś półruchy. Poprawna technika daje więcej, niż wielki ciężar zrobiony beznadziejnie. Tak trenował Arnold.