Aktywne Wpisy

stary_grat +739
no chyba tu kogoś p------o jak ja mam przejść z wuzkiem z dzieckiem do przedszkola sie spieszymy? #samochodoza
źródło: image
Pobierz
andrzejdragan +105
Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

źródło: comment_TdvfTmCbHffRUaWkRSeXTAZjARPn0ogk.jpg
PobierzZgaduję też, że ma mieszkanie na parterze. Było kupować wyżej. Przeszkadza hałąs z placu zabaw? Dobre okna + rolety zewnętrzne (dobrze tłumią hałas).
2Moze una swemu BOMBELKOWI zalożyc torbe foliowa na łeb.
3Ciekawe jak za pare lat jej bachor bedzie na tym placu dar ryj co zrobi? Pewno dzie pekac z dumy glosu smroda