Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Moglby ktos ocenic cala sytuacje bo juz sama nie wiem co mam myslec.
Spotykalam sie z niebieskim okolo 2 miesiący. On sam mowil ze czuje sie jakby znal mnie od bardzo dawna, czuje sie ze mna swobodnie. Kilka razy zostal u mnie na noc ale tylko spalismy. Planowal wspolne wyjscia, sylwestra. W ostatni piatek poszlismy do lozka nie tylko po to zeby spac ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i szczerze, to bylo srednio a nawet bardzo srednio. Od tamtej pory wszystko sie zepsulo. Mielismy wczoraj jechac na wycieczkę, on sam to zaplanowal, kiedy zadzwonilam zapytac o ktorej jedziemy to sie okazalo ze nie jedziemy. Dlaczego? Bo nie. Przez te 2 miesiace pisalismy prawie cale dnie, wieczory, byly jakies mile wyznania (nie chodzi mi o wyznanie milosci) a teraz nic. Nie przestal sie zupelnie odzywac ale kiedy ja pisze o spotkaniu, ze chcialabym go zobaczyc to okazuje sie ze jutro, ze jednak jeszcze w inny dzien. Nie rozumiem co sie takiego stalo. Jak chcial tylko zaliczyc to po co w ogole odpisuje? Nie wiem czy powinnam sama przestac sie odzywac bo kiedy zapytalam o co chodzi to "przeciez wszystko jest ok".

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kwasnydeszcz:

teraz przeżywa i się wstydzi, ale zamiast pogadać z tobą to ciebie unika, co nie rokuje dobrze na przyszłość. ja bym olała temat na twoim miejscu

No tak, przecież każdy po 2 miesiącach znajomości otwarcie mówi o swoich kompleksach i obawach, szczególnie tak drażliwych
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: od dwóch miesięcy czekał na nagrodę, nie była taka jakby sobie wyobrażał, nieważne czyja to wina. Stwierdził, że nie było warto. Może właśnie on nie lubi być delikatny. Dużo niewiadomych. Nie znasz jego przeszłości i preferencji, on czuje wstyd czy upokorzenie. Według mnie spalona znajomość prędzej czy później. On już to wie, a Ty jeszcze masz nadzieje.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: moim zdaniem gość nie lubi delikatnie, do tego wszystko trwało krótko, więc może czuć się z tym źle i może też uważać, że nie pasujecie do siebie w łóżku. ludzie są różni, dla mnie s--s w związku jest ważny i zakończyłbym taki związek jeśli w łóżku byłoby źle. jeśli gość uważa podobnie to jest wielkim dzbanem i tchórzem że nie chce o tym porozmawiać. rozmawialiście wcześniej o seksie?
  • Odpowiedz
IskrzacyTygrys: @Qtini rzeczywiście z takim podejściem to moze lepiej zeby koniec byl szybciej. "Nagroda"? Od kiedy s--s to nagroda? To chyba powinna byc przyjemnosc dla obu osob a nie nagroda. W zwiazku tez jak cos nie wyjdzie, cos sie nie uda to następny bo po cholere probowac cos zmienic, rozmawiac?

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: no w sumie jakby chciał tylko zaliczyć to faktycznie najpewniej już by się nie odezwał, strzelam w ciemno że zwyczajnie się wstydzi, może byłaś jego pierwszą, może ma z tym jakiś problem, nie wiadomo, bez szczerej rozmowy z nim to z wypoku nikt ci nie wywróży. Natomiast nie jest niczym dziwnym, ani hańbiącym jak pierwszy raz z nową partnerką nie jest idealny, normalna sprawa im lepiej się znacie tym
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania a może zapytaj go w prost o c--j mu chodzi, co za jasełka odstawia, że jeśli mu głupio, czy tam przez słaby s--s to przecież możecie próbować do skutku, a jeśli chce zerwać kontakt to niech po prostu tak zrobi. A nie udaje jak panienka. Wstrząśnij nim, kawa na ławę i tyle.
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania pisze po to, żeby poczuć się lepiej samemu sobie, jakby przestał odzywać się kompletnie albo Ci powiedział, że w sumie chodziło mu tylko o s--s, to by miał wyrzuty sumienia, a tak to w głowie sobie ułoży, że niby jest ok i się nic nie stało. Znasz to z amerykańskich serialu i filmów, kiedy gość wpada na byłą, która olał i mówi "oh hi, I've been so busy lately, I
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania jeżeli potrzebujesz dłuższej zabawy i jesteś typem pieszczocha a on jest typem co lubi szybkie numerki to może być lipa. Jeżeli jednak to rzeczywiście kwestia tego że dawno uprawial s--s to niech sobie zwali przed i będzie spoko xD
  • Odpowiedz