Bliska Sołtysowi pani wypowiada się, że jest zastraszana i z rodziną boją się o swoje bezpieczeństwo, PRZEZ TO CO ZROBIŁA TA PANI [żona poszkodowanego, poprzez publikację filmiku jak jej mąż został pobity] Ej, serio? Więc winna całej sytuacji jest żona ofiary? Co to za logika? #prawo #polskiepato #polskiedrogi #polska #logikarozowychpaskow
@PodniebnyMurzyn: no pewnie jakby wyleciała z samochodu i próbowała powstrzymać albo opanować męża, to ludzie byliby jej bardziej przychylni. A robienie z żony poszkodowanego sprawcy tej sytuacji nie jest normalnym zjawiskiem. Kobieta nie rozumie, że spotkał ją ostracyzm za działanie jej i jej bliskiej osoby.
@Matylda_Megara to normalne zachowanie u kobiet, tym bardziej głupich polek. Nigdy nie przyznają się do błędu i starają się zrzucić odpowiedzialność na wszystkich tylko nie siebie. Hipokryzja to ich główna cecha a zamknięcie w bańce i przekonanie o własnej wyjątkowości sprawia że praktycznie nikt tych głupków nie traktuje poważnie, z polek śmieją się nawet murzyni siedzący w ośrodkach ¯_(ツ)_/¯
@Matylda_Megara logika typowego oprawcy narcyza, zero samoświadomości na temat swojej winy, obarczanie ofiary, wyparcie, przyda się im ten spoleczny zimny prysznic, fuma im na lico
@Matylda_Megara wiedziałem że się obrazisz, ale tak niestety jest. Zobacz sobie ten hejt na psy TTB i zobacz że dopóki nie były modne wśród kobiet to nie było z nimi problemu. Odkąd kilka lat temu stały się modne wśród Polek, zaczęły się pogryzienia, awantury, reportaże w telewizji - i mimo że zazwyczaj wina jest po stronie głupiej polki ( tu chciałem wkleić jakiś link do reportażu, ale praktycznie wszystkie ostatnie głośne
@Matylda_Megara: mi się ciągle wydaje że sołtys wraz ze swoim kuzynem wójtem zrobili sobie prywatną mafię w gminie, bo inaczej nie da się wytłumaczyć tego że tacy ludzie zostali wybrani na stanowiska i nie było lepszych kandydatów
Czy możecie to jakoś tagować, żeby można było łatwiej trackować sprawę? Np. #soltysufc #agresywnysoltys lub chociaż #katyrybackie (tu akurat brak polskich znaków pasuje ( ͡°͜ʖ͡°) )
Ej, serio? Więc winna całej sytuacji jest żona ofiary? Co to za logika?
#prawo #polskiepato #polskiedrogi #polska #logikarozowychpaskow
A robienie z żony poszkodowanego sprawcy tej sytuacji nie jest normalnym zjawiskiem.
Kobieta nie rozumie, że spotkał ją ostracyzm za działanie jej i jej bliskiej osoby.
Jejku, jaka jestem poszkodowana. Dałam się nagrać podczas popełniania przestępstwa. Ludzie, pomóżcie, kwiiiii.
Mam nadzieje ze zostanie skazana za stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym
Komentarz usunięty przez autora
@Matylda_Megara: odwrócona logika, bardzo częste w naszym narodzie a najsmutniejsze że ta pani znajdzie swoich obrońców xD
@Matylda_Megara: Idzie nowe, to tak jak wg Trumpa Ukraina jest winna, że Rosja na nią napadła. ¯\(ツ)/¯
@Matylda_Megara
Np. #soltysufc #agresywnysoltys lub chociaż #katyrybackie (tu akurat brak polskich znaków pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) )