Wpis z mikrobloga

• 895
@PodniebnyMurzyn: no pewnie jakby wyleciała z samochodu i próbowała powstrzymać albo opanować męża, to ludzie byliby jej bardziej przychylni.
A robienie z żony poszkodowanego sprawcy tej sytuacji nie jest normalnym zjawiskiem.
Kobieta nie rozumie, że spotkał ją ostracyzm za działanie jej i jej bliskiej osoby.
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: Ehh, szkoda śliny na taką. To osoba nagrywająca zajechała komuś drogę i napadła na kierowcę drugiego auta?

Jejku, jaka jestem poszkodowana. Dałam się nagrać podczas popełniania przestępstwa. Ludzie, pomóżcie, kwiiiii.
  • Odpowiedz
Ej, serio? Więc winna całej sytuacji jest żona ofiary? Co to za logika?

@Matylda_Megara: odwrócona logika, bardzo częste w naszym narodzie a najsmutniejsze że ta pani znajdzie swoich obrońców xD
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara to normalne zachowanie u kobiet, tym bardziej głupich polek. Nigdy nie przyznają się do błędu i starają się zrzucić odpowiedzialność na wszystkich tylko nie siebie. Hipokryzja to ich główna cecha a zamknięcie w bańce i przekonanie o własnej wyjątkowości sprawia że praktycznie nikt tych głupków nie traktuje poważnie, z polek śmieją się nawet murzyni siedzący w ośrodkach ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara wiedziałem że się obrazisz, ale tak niestety jest. Zobacz sobie ten hejt na psy TTB i zobacz że dopóki nie były modne wśród kobiet to nie było z nimi problemu. Odkąd kilka lat temu stały się modne wśród Polek, zaczęły się pogryzienia, awantury, reportaże w telewizji - i mimo że zazwyczaj wina jest po stronie głupiej polki ( tu chciałem wkleić jakiś link do reportażu, ale praktycznie wszystkie ostatnie głośne
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: mi się ciągle wydaje że sołtys wraz ze swoim kuzynem wójtem zrobili sobie prywatną mafię w gminie, bo inaczej nie da się wytłumaczyć tego że tacy ludzie zostali wybrani na stanowiska i nie było lepszych kandydatów
  • Odpowiedz