Aktywne Wpisy
Kij z drożyzną, inflacją, gospodarką. Co z tego, że za naszą wschodnią granicą trwa wojna. Najważniejsza jest AbOrCjA (-‸ლ)
#wybory #bekazlewactwa
#wybory #bekazlewactwa
GrammarNazi +953
Ciekawe jaka będzie dalsza kariera ofiary wybuchowego boomboxa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś to jeszcze pamięta? Myślicie, że dalej będzie sobie komendantował i urządzał wybuchowe imprezy?
#wybory #kiciochpyta #policja
#wybory #kiciochpyta #policja
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Moglby ktos ocenic cala sytuacje bo juz sama nie wiem co mam myslec.
Spotykalam sie z niebieskim okolo 2 miesiący. On sam mowil ze czuje sie jakby znal mnie od bardzo dawna, czuje sie ze mna swobodnie. Kilka razy zostal u mnie na noc ale tylko spalismy. Planowal wspolne wyjscia, sylwestra. W ostatni piatek poszlismy do lozka nie tylko po to zeby spac ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i szczerze, to bylo srednio a nawet bardzo srednio. Od tamtej pory wszystko sie zepsulo. Mielismy wczoraj jechac na wycieczkę, on sam to zaplanowal, kiedy zadzwonilam zapytac o ktorej jedziemy to sie okazalo ze nie jedziemy. Dlaczego? Bo nie. Przez te 2 miesiace pisalismy prawie cale dnie, wieczory, byly jakies mile wyznania (nie chodzi mi o wyznanie milosci) a teraz nic. Nie przestal sie zupelnie odzywac ale kiedy ja pisze o spotkaniu, ze chcialabym go zobaczyc to okazuje sie ze jutro, ze jednak jeszcze w inny dzien. Nie rozumiem co sie takiego stalo. Jak chcial tylko zaliczyc to po co w ogole odpisuje? Nie wiem czy powinnam sama przestac sie odzywac bo kiedy zapytalam o co chodzi to "przeciez wszystko jest ok".
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Komentarz usunięty przez moderatora
W sensie rozmawialiście jeszcze albo oglądaliście film i tak średnio było, czy o co chodzi?
@Kuba__: A kto powiedział ze on się nie sprawdził?
Może nasza anonimowa kiepska w łóżku jest?
@AnonimoweMirkoWyznania: Seks jest bardzo istotną cześcią, zwłaszcza początkującego, związku.
Jak jest kiepski (bo wychodzi że brak chemii pomiędzy partnerami)to człowiek traci ochotę na głębsze zaangażowanie.
Oczywiście nie definitywnie - można to bez większego trudu pokonać, ale nie można przejść do
Poszlismy do lozka, uprawialismy seks, bylo beznadziejnie.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez autora
Może o to chodzi i chłop czuje się z tym na tyle źle, że woli zaprzepaścić znajomość niż wystawić się na kolejne