Wpis z mikrobloga

czy któryś z mirków jest instruktorem jazdy? Myślę nad możliwościami dorobienia sobie i perspektywa jeżdżenia na eLce nie jest bardzo odrzucająca.
Czy trudno jest zdobyć uprawnienia? Ile kosztują? Jak z rynkiem pracy? Jak już zrobię uprawnienia, ciężko się będzie wkręcić do jakiegoś OSK czy raczej jest deficyt instruktorów?
Dzięki za odpowiedzi
#pytanie
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adm126: chyba slaba robota bo u mnie instruktorzy dorabiali w gownorobotach. Jedyny plus ze jezdzisz i gadasz z osiemnastkami ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i u mnie kazdy mial prywatny samochod suzuki swift to tez dolicz sobie zakup auta
  • Odpowiedz
@Ketos: mam sporo czasu, ale nie o regularnych porach, etat czy część etatu odpada, także motyw w którym sam sie umawiasz na jazdy kiedy tobie pasuje jest mocno kuszący
  • Odpowiedz
  • 0
@adm126 Stalowe nerwy i paczka xanaxu uspokojenie, to co kursanci nieraz odjaniepawlają to głowa mała, wołał bym już tym uberem jeździć
  • Odpowiedz
czy któryś z mirków jest instruktorem jazdy?

@adm126: według mnie średnio opłacalne, a odpowiedzialność duża, bo musisz myśleć za takiego małolata z dużym wyprzedzeniem, a jakiś kokosów to nie ma. Może jakbyś założył własną szkołe jazdy w jakimś mieście, gdzie jest ich stosunkowo niewiele to jeszcze, jeszcze, ale samo bycie instruktorem to tak jak chłopacy mówią - już lepiej dorabiać na uberze/taxi
  • Odpowiedz