Aktywne Wpisy
MarekKucharz +53
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

ossprime +82
Nie jest dozwolone, aby funkcjonariusz z własnej woli znalazł się przed pojazdem, a następnie użył śmiercionośnej siły.
Funkcjonariusz ma obowiązek usunąć się z toru poruszania się pojazdu, jeśli to możliwe
Niezliczone wyroki, w tym jeden Sądu Najwyższego. Wykopki i tak będą wiedziały swoje.
#usa #minneapolis #ice #policja
źródło: G-NSB23XAAA21Dg
Pobierz

https://www.facebook.com/zaorski.rafal/videos/10204578942989777/
#mlm #dascoin #future #bitcoin
wydaje mi sie, ze by wiecej osiagnal pod wzgledem materialu dowodowego, gdyby wspolpracowal z prokuratura, zamiast dzialac na wlasna reke. Widac ze lubi rozglos, przechwalki z Chinami i wiezieniem wydaja mi sie troche na wyrost. Ale to tylko styl, nie kazdemu musi sie podobac. Tresc jest jak najbardziej ok . Zupelnie nie czaje tych komentarzy dascoinowcow, ze on to niby jakas prywatna wendette prowadzi albo chce cos
Co chce ugrać na tym Zaorski nie wiem, czasem bywa ze walczący z piramidami zakładają swoja własną piramidę albo sektę. Na razie jeśli chodzi o zgnojenie dascoina, furure oraz damiana ż. zrobił naprawdę dobra robotę.
@pawlo74: Piramidami, sektami ekonomicznymi i religijnymi interesuje się gdzieś z 6lat. Nie ma żadnego związku z piramidą finansową i altami oczywiście oprócz kilku wyjątków, najbardziej znane to das... i future.. plus kilka mniej znanych.
Jeśli coś nie pokona btc
Komentarz usunięty przez autora
Dokładnie tak. Historia świata już to udowadniała wielkokrotnie. Zaufanie do waluty tu nie ma nic do tego przykłąd Grecji i Niemiec gdzie sobie przeszli na Euro w ciągu chwili. Z resztą o jakim my zaufaniu mówimy? W kryptowalutach ( ͡° ͜ʖ ͡°)?