Aktywne Wpisy
edenptlg +478

Nacho_Libre +24
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Myślicie, że cały dzień tak będzie? O której może się rozluźnić? I tak już mam dzień wolny, więc po prostu chcę uniknąć kolejki.
p.s. rozumiem, że jutro 1.01 i ludzie chcą mieć dzień ekstra dzień wolny, ale nie spodziewałem się takiego zatrzęsienia.
#warszawa #krwiodawstwo
Było 250 Separator (500 pełnej), później 270 Separator (540) i teraz znowu zwiększyli do 570. U mnie co prawda to nic nie zmienia. Nadal 8x płytki do osiemnastki, ale innym może przybliży.
@tage o kurde, czyli za płytki ile? I jak się składa wniosek o legitymację? Bo jeszcze jedno oddanie i pyknięcie 6L
@emenems: wniosek o kartę ZHDK składa punkt krwiodawstwa w twoim imieniu. Jak przebijesz daną liczbę po prostu prosisz w rejestracji o to. Później dostajesz info kiedy zgłosić się do PCK po tę kartę.
@tage
Mam książeczkę hdk, dzięki za info, za 4 tygodnie niech mi składają wniosek :D tylko czekam na tą legitymację :p
Pewny jesteś, że liczyli jako 500?