Aktywne Wpisy
OVHcloud +90
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +464
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Z moich informacji wynika że chłopak ścigał się z Golfem.
Przejście ponoć bardzo niebezpieczne, często są tam wypadki, z tego co wiem piesi też często włączają tam mózg i idą bo mają pasy.
Chłopak ewidentnie winny śmierci tych pieszych, ale jad jaki wylewa się na niego z tego narodu to jakaś porażka. Grożenie śmiercią i krzyki "dożywocie", gdzie większość ludzi w ogóle nie zna sytuacji, ale no napisali że zabił. Nikt nie myśli teraz o jego rodzicach, dziewczynie - bo jak przeczytałem "dobrze im tak".
Wcale go nie bronię, ale też nie mam zamiaru dołączyć do tej gawiedzi krzyczącej "ukrzyżuj, ukrzy..." - a nie, nie ta bajka ;)
Wnioski wyciągnijcie sami.
Pierwsze - nikt święty nie jest i nie jeździ 30 km/h o 23:00 po mieście, ale warto włączyć wyobraźnię - zarówno po stornie kierowcy jak i pieszego :)
Drugie - (pasuje tu idealnie) "nie sądzicie abyście nie byli sądzeni". Nie oceniajcie pochopnie, tym bardziej nie róbcie tego po nagłówku czy nawet samym artykule - to tylko jedno źródło!
Miłego dnia wszystkim życzę i oby takie sytuacje Was omijały.
#wypadek #jeleniagora #zycie #policja #strazpozarna #pogotowieratunkowe #polskiedrogi #stopcham #ruchdrogowy #wyscigi #motoryzacja #oswiadczenie #dziendobry
Komentarz usunięty przez autora
@twilpls: Można, bo jeżeli piesi wtargnęli na jezdnię to jest to ich wina.
@Gandezz: przejście jest w teorii bardzo bezpieczne - oświetlone, samochody widać z kilkuset metrów, pieszy podchodząc z obu stron musi pokonać pas do skrętu, gdzie nic nie ma prawa jechać szybciej niż 20 na godzinę, a wychodząc od środka - pokonać prawy pas, gdzie w ogóle nic nie powinno w nocy jechać. Innymi słowy, przy przestrzeganiu przepisów, pieszy widzi samochód z kilkuset metrów, a kierowca -