Wpis z mikrobloga

@Manah: P--------e chuje!!! I takich dramatów ludzkich jesteście winni pieprzeni shiciarze. @pawlo74 i ja na długo przed bańką BTC ostrzegaliśmy przd tym gównem. Dokładni to mówiliśmy od początku, że shity padną. Możecie teraz piprzyć że jakiś scam z nędzną kapitalizacja będzie miał pompę, ale prawda jest taka że większość tego spadła nawet ponad 95% od swoich ATH.

Myślicie że tak gadaliśmy bo siedzimy w BTC? Nie, ja nikogo nie
  • Odpowiedz
@pawlo74: ALe jak teraz widzę takie rzeczy to dociera do mnie i przypominam sobie tysiące naszych postów jak przed tym ostrzegaliśmy. Dokładnie przed tym a wtedy ci idioci się wtrącali , atakowali nas, naganiali na te gówna!

Przecież nigdy tego nie robiliśmy żeby weszli w BTC bo my siedzimy. Jedynie chcieliśmy ostrzec... nie trzeba być z resztą geniuszem i siedzieć w krypto od dawna, minimum logicznego myślenia wystarczy żeby zrozumieć że
  • Odpowiedz
spokojnie ja też byłem na początku shitcoinowcem, musiałem przez to przejść.

@pawlo74: Mogli przynajmniej zamknąć mordy kiedy ostrzegaliśmy innych... Jak sobie przypomnę!!! ( ͠° °)
Efektów działań tych idiotów nie widać na co dzień, ale naprawdę masa ludzi sobie zrujnowała życia...
Ciekawe ilu nawet się targnęło na życie? Przykre kiedy sobie uświadamiam efekty tego i że są realne :(
  • Odpowiedz