Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +28

Jestem stosunkowo nowy w świecie nodejs, NPM itp.; obecnie w sumie używałem tego do kompilowania SASSa i jakiegoś live-servera do nauki. Wczoraj, bez żadnych zmian z mojej strony, przestał mi działać kompilator SASS. Nie przejmując się tym zbytnio odpaliłem go znów (wcześniej działał z flagą
-w) - nic.Restart pc nie pomógł, więc przeinstalowałem cały node (windows here). Po Instalacji nowego node (i stabilna i najnowsza), przy próbie uruchomienia dowolnego polecenia
npm, wywala taki błąd:$ npm -vinternal/modules/cjs/loader.js:583throw err;^Error: Cannot find module './progress-bar.js'at Function.Module._resolveFilename (internal/modules/cjs/loader.js:581:15)at Function.Module._load (internal/modules/cjs/loader.js:507:25)at Module.require (internal/modules/cjs/loader.js:637:17)at require (internal/modules/cjs/helpers.js:20:18)at Object. (E:\ProgramFiles\nodejs\node_modules\npm\node_modules\npmlog\node_modules\gauge\base-theme.js:3:19)at Module._compile (internal/modules/cjs/loader.js:689:30)at Object.Module._extensions..js (internal/modules/cjs/loader.js:700:10)at Module.load (internal/modules/cjs/loader.js:599:32)at tryModuleLoad (internal/modules/cjs/loader.js:538:12)at Function.Module._load (internal/modules/cjs/loader.js:530:3)internal/modules/cjs/loader.js:583throw err;^Error: Cannot find module './progress-bar.js'at Function.Module._resolveFilename (internal/modules/cjs/loader.js:581:15)at Function.Module._load (internal/modules/cjs/loader.js:507:25)at Module.require (internal/modules/cjs/loader.js:637:17)at require (internal/modules/cjs/helpers.js:20:18)at Object. (E:\ProgramFiles\nodejs\nodemodules\npm\nodemodules\npmlog\node_modules\gauge\base-theme.js:3:19)at Module._compile (internal/modules/cjs/loader.js:689:30)at Object.Module._extensions..js (internal/modules/cjs/loader.js:700:10)at Module.load (internal/modules/cjs/loader.js:599:32)at tryModuleLoad (internal/modules/cjs/loader.js:538:12)at Function.Module._load (internal/modules/cjs/loader.js:530:3)Ponowna reinstalacja nie pomaga, powrót do jakiejś legacy wersji też nie, cokolwiek bym nie zrobił - ciągle ten sam błąd.
Jak naprawić?
#nodejs #npm #javascript #frontend
i sprawdz czy w ogole masz zainstalwoanego npma i node
npm -v@LordEldingar: przesiąść się na dowolny system unixowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@epi: w sumie i tak jestem zdziwiony, że komentarz doradzający zmianę systemu nie pojawił się jako pierwszy ( ͡º ͜ʖ͡º)
node -v działa, a npm -v wyrzuca właśnie ten błąd. Nie żartowałem pisząc, że dowolna npm-owa komenda go powoduje ;p