Wpis z mikrobloga

• 115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@L3stat: o jak mnie irytują ci biedacy co myślą że jak kupił 13" 8GB bez touchbar to już są fajni. Tylko pro 16GB z touchbar się liczy, to co masz nawet koło maka nie stało. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nxtp: Tylko to główny problem Apple- albo masz od nich każde urządzenie, albo jesteś w dupie. Transfer czegokolwiek pomiędzy makami/ios a androidem/windą/linuksem jest tak absurdalną katorgą, że milej wspominam obsługę NTFS przed sterownikami NTFS-3G, a było to wybitnie wkurzające zajęcie.
Mnie też już zaczyna windows na lapku wkurzać w-----------m baterii bez powodu, ale raczej pójdę w kierunku czegoś z linuksem - sporo poprawili czas pracy na baterii, coraz bardziej przyjazne
  • Odpowiedz
@L3stat: tez miałem dylemat czy brać mb 12 cali, który nie wazy nawet jednego kilograma czy tez odrobine cięższego i większego mb pro 13 cali bez Touch bara. Jednak jakoś stwierdziłem że jeśli mam okazje na pierwszego maka wziąć pro czego nigdy bym się nie spodziewał zdecydowałem się pójść na całość ;)
  • Odpowiedz
@Student_AWAS: W sensie, że masz w dupie fakty i jesteś jak ta krowa, która nigdy nie zmienia zdania? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie znam nikogo, komu zmiana z Windowsa na Maca wyszłaby na złe. W 2013 też w firmie mieliśmy Windowsy i to był dramat. Od tamtej pory tylko Mac i życie stało się naprawdę prostsze i przyjemniejsze.
  • Odpowiedz