Wpis z mikrobloga

• 115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@crazyfigo: Nie zmieniam. Ogólnie nie lubię Appla i Jobsa - i niby o zmarłych tylko dobrze, ale ten człowiek wywujał kolegę na kasę.

Poza tym:
a) cały soft który używam w pracy jest na Windowsie... i tylko na Windowsie.
b) nie mam problemów z W10 ani poprzednimi systemami - choć akurat 10 mnie nie urzekła, 7 to optymalny Windows dla mnie. Mimo wszystko zmiany zaczynają iść chyba w dobrym kierunku
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@chianski właśnie u mnie wygrała mobilność ponad wydajnością, która nie jest mi az tak potrzebana, ale też się mocno zastanawiałem nad pro
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Artic właśnie dlatego i na szczęście są konkurencyjne produkty, ja od Windowsa 98 do Windowsa 7, nie narzekałem jakoś bardzo, natomiast późniejsze aktualizacje do 8, 8.1 i na końcu 10 sprawiły że mi się odechciało Microsoftu. Oczywiście jestem w stanie zrozumieć kogoś kto woli okienka, normalna sprawa
  • Odpowiedz
@Nxtp: pouzywasz to zobaczysz, tez wiekszosc czasu uzywalem win/lin. Kupilem aira poltora roku temu i dzisiaj go sprzedałem. Swietny komputer, uzywalem non stop przez ten czas ale jesli nie chcesz na nim robic nic powaznego. Przy czyms konkretniejszym nie wyrabia i tyle.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@aglegola Mogę się zdziwić, to tylko system, nie będzie działał jak oczekuję, wrócę do Windowsa, ale wolałbym nie. Chyba że sie starzeję i poprostu nowości mi nie podchodzą, staje się Januszem pt. Kiedyś to było.....? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz