Wpis z mikrobloga

@L3stat: tez miałem dylemat czy brać mb 12 cali, który nie wazy nawet jednego kilograma czy tez odrobine cięższego i większego mb pro 13 cali bez Touch bara. Jednak jakoś stwierdziłem że jeśli mam okazje na pierwszego maka wziąć pro czego nigdy bym się nie spodziewał zdecydowałem się pójść na całość ;)
@Student_AWAS: W sensie, że masz w dupie fakty i jesteś jak ta krowa, która nigdy nie zmienia zdania? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie znam nikogo, komu zmiana z Windowsa na Maca wyszłaby na złe. W 2013 też w firmie mieliśmy Windowsy i to był dramat. Od tamtej pory tylko Mac i życie stało się naprawdę prostsze i przyjemniejsze.
@crazyfigo: Nie zmieniam. Ogólnie nie lubię Appla i Jobsa - i niby o zmarłych tylko dobrze, ale ten człowiek wywujał kolegę na kasę.

Poza tym:
a) cały soft który używam w pracy jest na Windowsie... i tylko na Windowsie.
b) nie mam problemów z W10 ani poprzednimi systemami - choć akurat 10 mnie nie urzekła, 7 to optymalny Windows dla mnie. Mimo wszystko zmiany zaczynają iść chyba w dobrym kierunku i
@Artic właśnie dlatego i na szczęście są konkurencyjne produkty, ja od Windowsa 98 do Windowsa 7, nie narzekałem jakoś bardzo, natomiast późniejsze aktualizacje do 8, 8.1 i na końcu 10 sprawiły że mi się odechciało Microsoftu. Oczywiście jestem w stanie zrozumieć kogoś kto woli okienka, normalna sprawa
@Nxtp: pouzywasz to zobaczysz, tez wiekszosc czasu uzywalem win/lin. Kupilem aira poltora roku temu i dzisiaj go sprzedałem. Swietny komputer, uzywalem non stop przez ten czas ale jesli nie chcesz na nim robic nic powaznego. Przy czyms konkretniejszym nie wyrabia i tyle.
@aglegola Mogę się zdziwić, to tylko system, nie będzie działał jak oczekuję, wrócę do Windowsa, ale wolałbym nie. Chyba że sie starzeję i poprostu nowości mi nie podchodzą, staje się Januszem pt. Kiedyś to było.....? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@L3stat zresztą sprzęty Apple mają coś jednak w sobie, bo jakbym wstawił fotke z Lenovo czy dellem na wikop to byłby zerowy odzew, chciałbym się uczyć marketingu od jabłuszka ( ͡º ͜ʖ͡º)
@InsuowanaInsynuacja co jest fajnego w laptopie? to nie powód do chwalenia się, myślałem że to raczej normalna rzecz. To czym mógłbym się chwalić napewno zachowam dla siebie, a jeśli uważasz że dodanie zdjęcia laptopa to chwalenie się to zastanów się, komu poszło coś nie tak, mi czy tobie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@L3stat: a tam wszyscy się spinają i piszą o serwisach. Też ostatnio kupiłam pro z tą słynną motylkową klawiaturą i nic złego się z nim nie dzieje :) Miłego użytkowania! ()