Wpis z mikrobloga

#wroclaw

Pozdrawiam wszystkich, którzy dzis wybrali sie do pracy/szkoly w czapkach szalikach i kurtkach puchowych.
Na mostach dzis o 6:00 oba termometry pokazywalo ~15 stopni.

Stojac na przystanku w bluzie z podwinietymi rekawami, przygladalem sie kilku osobom opatulonym w szaliki i w czapkach z pewnymi watpliwosciam. W autobusie nagrzane polowa pasazerow pozdejmowala co sie dalo, reszta twardo jakby co najwyzej -5 bylo.

Co ci ludzie maja w glowach? ( )
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale op ma rację akurat, ludzie się jak zjeby ubierają a jest 15 stopni xD

@Moris299: Ale odpowiedzcie mi proszę na jedno pytanie: WHO CARES? Nie śmierdzą i nie narzucają Wam na siłę na głowę swoich szalików. Nie naruszają Waszej wolności. Dlaczego zatem ich wyzywać albo jak to elegancko ujął OP "pozdrawiać" z nutką ironii i wyniosłości? Zluzujcie ludzie i nie szukajcie problemów czy "heheszek" z innych na siłę :)
  • Odpowiedz
@Morit: frun misku stad, bo ani to merytoryczne ani kulturalne, a w----------e swoich psychoz (tvn wtf?) publicznie, niczemu nie sluzy.

Update:
Aktualnie we wrocku jest ok 18 stopni, w tramwaju mialem przyjemnosc jechac z gosciem lak 20+ w czapce i grubej kurtce, od ktorego j----o potem, jak od bezdomnego :/
Lato w mpk pelna geba ( )
  • Odpowiedz
@Moris299: Ale odpowiedzcie mi proszę na jedno pytanie: WHO CARES? Nie śmierdzą i nie narzucają Wam na siłę na głowę swoich szalików. Nie naruszają Waszej wolności

@pytaks: bo zwracają uwagę tak samo jak zwróciłby uwagę człowiek idący w samej koszulce w zimie (sytuacja odwrotna) i też by można było z takiej osoby pośmieszkować.
Ludzi nie powieninni w teorii interesować się innymi ludźmi ale się interesują i często pisze
  • Odpowiedz
ale się interesują i często pisze się w Internecie, że ktoś sławny ubrał się tak albo inaczej albo komentuje się inne nietypowe rzeczy.

@Moris299: No tak. Po prostu przywykłam do tego, że obgadywanie innych praktycznie bez powodu jest propagowane przez Karyny na pudelku i z reguły wytykane na wykopie :)
  • Odpowiedz