Wpis z mikrobloga

Mam pytanko do #telefony #xiaomi #redmi #redminote5

Kupiłem Xiaomi Redmi Note 5 i wszędzie (w instrukcji, na pudełku, w telefonie) jest wpisany ten właśnie model.
Na mgsm są dwa modele. Xiaomi Redmi Note 5 i Xiaomi Redmi Note 5 AI Dual Camera, chodź tak jak na obrazku tego pierwszego nigdy nie spotkałem, a mam według budowy telefony tego AI Dual Camera.

Serio są dwa modele?
Bo zamówiłem etui na telefon i firma mi twierdzi, że na zły model zamówiłem, bo ja mam AI Dual Camera a nie zwykłego.
Problem w tym, że we wszystkich sklepach jest ten model opisany zawsze jako Note 5. Nawet na stronie xiaomi jest tak opisany, tylko jak się w niego wejdzie jest jakieś logo Ai Dual Camera.
RJ45 - Mam pytanko do #telefony #xiaomi #redmi #redminote5

Kupiłem Xiaomi Redmi No...

źródło: comment_sVR9XAL5VaejRV3y52bJaUr2rnKqyKjs.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@RJ45: Nie patrz na mGSM, bo ich bardziej obchodzi indyjski rynek niż polski. W Polsce jest jeden model Redmi Note 5 - z podwójnym aparatem. Ten z pojedynczym to Redmi 5 Plus.
  • Odpowiedz
  • 1
@RJ45: To im wyślij link do polskiej strony producenta i niech się douczą jakie są modele. A były jakieś zdjęcia tego etui? I jak wyglądał opis produktu?
  • Odpowiedz
@cukru: Na stronie mieli faktycznie takie etui. Napisałem do nich na pw na facebooku, że prawdopodobnie mają błąd i niepoprawny podgląd jest widoczny na stronie.
Odpisali, że faktycznie mają jakiś problem i że mogę zamówić odpowiednie przez facebooka.
Jeszcze 2 razy się upewniłem czy aby na pewno będzie odpowiednie i było to potwierdzone.
(A było to etui z własnym nadrukiem)
Wysłałem własny projekt etui z nadrukiem i POPRAWNYM PODGLĄDEM jak
  • Odpowiedz
  • 1
@RJ45: No to towar niezgodny z opisem. I tak do 14 dni możesz odesłać.
@NitroFuN Prawda, chociaż nie do końca, tylko czemu powinno nas obchodzić jak jakiś model nazywa się w Indiach.
  • Odpowiedz