Wpis z mikrobloga

• 1
@LawrenceBDSM Przecież według Młodzieży Wszechpolskiej (jedyny prawdziwy autorytet w rozstrzyganiu kto jest Polakiem, a kto nie) nie jest Polką. Nie rozumiem dlaczego konserwy pałują Wiplera do tej wypowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kali_Yuga: chodzi o to panie narodowcu, że z jednej strony wypowiada się negatywnie o imigracji, a z drugiej strony sama pochodzi z rodziny gdzie ojciec był właśnie imigrantem, a osoba która jej to wytknęła została zminusowana i zjechana przez wykopków w komentarzach
  • Odpowiedz
chodzi o to panie narodowcu, że z jednej strony wypowiada się negatywnie o imigracji, a z drugiej strony sama pochodzi z rodziny gdzie ojciec był właśnie imigrantem

@LawrenceBDSM: ale przecież to naturalne. Ona już jest w lepszej sytuacji i nie chce żeby ta sytuacja uległa pogorszeniu. To samo masz jak właściciele wielkich korporacji (czyli ci cali kapitaliści) lobbują za regulacjami, które ograniczą wolny rynek. W ten sposób zapewniają sobie, że
  • Odpowiedz
@szpongiel mam wrażenie, że nie każdy wszedł w artykuł.
Jest różnica między:
"Nie jestem fanką przyjmowania do naszego kraju imigrantów"
a:
"Nie jestem fanką przyjmowania do naszego kraju imigrantów, którzy nie kwapią się ani do pracy, ani nie chcą przyjąć polskiego obywatelstwa. Uważam, że jeżeli ludzie chcą mieszkać w Polsce i dostawać wsparcie materialne, powinni się wykazać pracą i sobie na nie zasłużyć – mówi Sofia Ennaoui, srebrna medalistka Mistrzostw Europy
  • Odpowiedz
@LawrenceBDSM: Dziwi mnie tylko zdziwienie u ludzi, że na wykop peel są różne poglądy,często mocno zalatujące hipokryzja. Najlepsze sa stwierdzenia tego typu " wykop zdał egzamin" itp. bęc. Jakby wykop samo w sobie było jakimś kierwa wyznacznikiem xDD Zbiorowisko ludzi jak inne i nie patrzę na wykop i inne strony pod względem jakiegoś poziomu i poglądów. Jedynie na co zwracać mozna uwagę to na wiarygodność informacji, a w sekcjach komentarzy
  • Odpowiedz