Aktywne Wpisy

Ketrab77 +355
Polska policja to nieśmieszny żart. W sobotę w mojego trzylatka wjechał z dużą prędkością 12 latek na wielkiej, odblokowanej hulajnodze, był bez opiekuna. Sytuacja miała miejsce na placu zabaw, na ścieżce przy piaskownicy, pod kilkoma kamerami, dosłownie. Na miejscu była moja kobieta, wyciągnęła synka spod hulajnogi i kazała młodemu dzwonić po matkę. Po chwili na miejsce przyszły dwa wydziarane patologiczne glonojady, typowe wulgarne karyniska, były agresywne i pruły się o rysę na

FejsFak +95
Cześć Wykopki!
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12

źródło: 1000002440
Pobierzźródło: 1000007079
PobierzKwestia wierzeń jest sprawą indywidualną tak jak istnieje teologia tak istnieje nazwijmy to "ekologia".
Teologia również tłumaczyła różne zjawiska na własną korzyść(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Naginanie interpretacji rzeczywistości pod własne wierzenia.
Parareligia
Polityczna p---------a kadry naukowej nie jest zjawiskiem nowym do tego stopnia że coś co oni nazywają własnymi autorytetami tymi autorytetami bardzo często w ogóle nie są w oczach odbiorcy ze względu na zgrzyt między tym co oni mówią a tym co się na świecie dzieje i jest to oczywiste nawet dla prostego odbiorcy
Głoszenie ideologii za stołki i apanaże - to nie jest żadne nowe zjawisko
źródło: temp_file5953819684436460293
PobierzW podstawówkach nie ma matur. W tych specjalnych też nie.
Parareligijne pseudoproklimatyczne urojenia rozsypują się jak domek z kart, sekciarze będą sobie wierzyć w co chcą a autorzy tej parareligii będą dalej na tym zarabiać.
Całe szczęście ta religijna narracja na świecie poza europą nie jest podtrzymywana
Ja to bym chciał żyć w takim nieskomplikowanym świecie jak OP, gdzie wszystkie problemy wynikają tylko z manipulacji lewactwa, a poza tym wszystko jest proste jak budowa cepa i jest możliwe do ogarnięcia przez przeciętnego człowieka bez zgłębiania poszczególnych tematów przez dekady i z niezachwianą wiarą w swój osąd.
Ocieplenie klimatu i jego postęp dotyczą całej planety i określa się je na podstawie uśrednionych pomiarów dla całej kuli ziemskiej. Opieramy się tutaj na porównaniu do średniej wieloletniej. To odchył od tej średniej dla całej planety zbliża
@aa-aa: Czyli prawica tak samo kłamie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: b869035922ac3d14c2f462ab2e3965092745fe98e45b5ab26f5ce817ffd7ab31
Pobierz