Aktywne Wpisy

Dziwny_Dzwiek_Gzymsu +103
Zapraszam do PIRAMIDY SEBCELA TORUSA.
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
źródło: PIRAMIDA_SEBCELA
Pobierz
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Homosovieticus tkwi w narodzie mocno.
Nie przejmuj się, to swego rodzaju mentalna patola, dzieciarnia ,która w wieku lat nastu myśli, że cokolwiek myśli.
@kulass: Generalnie nie ma co się przejmować idiotami wypisujacych tutaj i idotami plusującymi te wpisy. To są ludzie oderwani od rzeczywistości często tacy którzy spędzają całe życie przed komputerem i pierwsi są do oceniania innych. Wczoraj jedna taka pisała ze w Niemczech można jeździć bez ograniczeń prędkości i nie ma co porównywać ich dróg do naszych, co jest bzdura bo
"Czy moja dziewczyna przesadza? Wypiłem sobie jednego żywca na mase 70kg jakąś godzine przed jazda. Ona do mnie z wyrzutem że jak tak można. W moich rejonach to popularna praktyka, czasem sie zdarza że nawet po dwóch czasem trzeba gdzieś jechać (jakaś niestandardowa sytuacja)."
Gdzie typ patolog przyznaje sie ze jezdzi tez
Pozdrawiam bro!