Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 131
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kulass: Polacy na trzeźwo jeżdżą jak p------i i ogólnie dużo gorzej niż Niemcy, w Polsce ten zakaz jest po prostu potrzebny.
  • Odpowiedz
@kulass tyle, że w Polsce jak pozwolisz po jednym to Janusz z sebkiem stwierdzą, że to i po więcej nie robi różnicy. W robakach brak jakiejkolwiek samoświadomości a potem pojedź gdzieś w dzieckiem, w strachu że jakiś nagrzany debil poczuje zew drogi
  • Odpowiedz
@kulass: tutaj urzęduje wyjątkowy margines gimbo debili. Takich, którym się wydaje, że są moralnie uduchowieni bardziej niż reszta. Takich co by donosili wszystkim na wszystko, a jedyne co tak na prawdę im pozostało to foto dziewczyny z zaczjaki i micha jajowy na maminym wikcie.

Nie przejmuj się, to swego rodzaju mentalna patola, dzieciarnia ,która w wieku lat nastu myśli, że cokolwiek myśli.
  • Odpowiedz
@KrolWlosowzNosa: lepiej bym tego nie ujął. W sedno.
@kulass: Generalnie nie ma co się przejmować idiotami wypisujacych tutaj i idotami plusującymi te wpisy. To są ludzie oderwani od rzeczywistości często tacy którzy spędzają całe życie przed komputerem i pierwsi są do oceniania innych. Wczoraj jedna taka pisała ze w Niemczech można jeździć bez ograniczeń prędkości i nie ma co porównywać ich dróg do naszych, co jest bzdura bo
  • Odpowiedz
  • 6
Temat usprawiedliwiajacy pijakow za kierownicą, być może alkusow którzy nie potrafią odmówić sobie piwa wiedząc że będą prowadzić. Do zaorania.
  • Odpowiedz
@kulass: prawda jest taka, że polak lubi być trzymany krótko za ryj. Syndrom niewolnika. Zakazy, nakazy, a jak dasz mu troche władzy (policja) to z przyjemnością będzie od innych bezwględnie egzekwował zakazy i pokazywał swoją "władzę". 123 lata zaborów + 40 komuny zrobiły swoje.
  • Odpowiedz
@kulass Przeciez nie chodzi o to ile mozna miec w Niemczech a ile w Polsce tylko o sam tekst:

"Czy moja dziewczyna przesadza? Wypiłem sobie jednego żywca na mase 70kg jakąś godzine przed jazda. Ona do mnie z wyrzutem że jak tak można. W moich rejonach to popularna praktyka, czasem sie zdarza że nawet po dwóch czasem trzeba gdzieś jechać (jakaś niestandardowa sytuacja)."

Gdzie typ patolog przyznaje sie ze jezdzi tez
  • Odpowiedz
@bzyku95: aaaa potem uczysz się co to życie i się okazuje, że ch*j czy jesteś zmęczony czy nie jechać trzeba :D podoba mi się to ideałowe myślenie na wykopie xD tylko mało ma wspólnego z rzeczywistością
  • Odpowiedz