Wpis z mikrobloga

#!$%@? jak sie dzis zagotowalem...

Ja wiem ze na swiecie nie ma sprawiedliwosci, ale jak zobaczylem dzis cwelucha z ladna dziewczyna ktory w podstawowce meczyl inne dzieciaki to cos we mnie peklo.
Urodzi sie taka ameba, ma zajebistego farta ze ma wrazliwosc na poziomie 0 i jedyny swiat jaki zna to przez dominacje fizyczna i zrzucanie swoich problemow i frustracji na innych - a #!$%@? tyle dobrych, normalnych i empatycznych ludzi meczy sie w syfie zostawionym prrzez takie gowno...

Nie mam zamiaru nikogo zmuszac do zmiany pojecia atrakcyjnosci, ani naprawiac swiata - ale zwyczajnie jest mi smutno wiedzac, ze taki pajac ktory teraz sobie zyje zajebiscie i przezyl zajebiste zycie i jest szanowany wsrod rowiesnikow dotarl tam po trupach wielu dobrych i wrazliwych osob.
Szkoda ze dla rozowych pojecie sily i pewnosci siebie to agresja #!$%@? pajaca, ktory jest po prostu za glupi na zrozumienie czegos wiecej niz wlasne podstawowe potrzeby.

Przepraszam, musialem to z siebie wyrzucic.
#truestory #przegryw #wygryw #logikarozowychpaskow #takiezycie
  • 7
Zdradzę Ci pewien sekret - brak empatii pomimo tego ze może ustawia Cię gdzieś wyżej w hierarchii społecznej to... nie pozwala Ci się z tego cieszyć. Bo nie masz empatii i nie potrafisz czerpać przyjemności z przebywania z ludźmi. Skrajny przykład to psychopaci którzy musza wystawiać się na silne emocje, ćpać, ryzykować życiem żeby w ogóle czuć że żyją.