Wpis z mikrobloga

@Polkopsky: no widzisz, i do czegoś dochodzimy. Pomijając już sam idiotyzm dzielenia ludzi na "przegrywow" i "normikow" co nie ma sensu i definicje tych pojęć są tak zatarte, że nawet nie do końca wiadomo kto jest kim (poza oczywiscie samodzielnym definiowaniem siebie jako taki) to po prostu stworzyliscie sobie na wykopie pseudo elitarne kółko wzajemnej adoracji, którego punktem wspólnym jest frustracja i żal do całego świata. Niby pierdzicie o wyjściu
  • Odpowiedz
@Polkopsky: O nie nie proszę pana, odwracasz kota ogonem. Nikt nie dzielił świata, to Wy wybraliscie sobie wygodna wymowke, że nikt was nie lubi i mieliście ciężko to już nic się nie da z tym zrobić bo jesteście przegrywami. Każdy miał jakąś małą lub większą traume w dzieciństwie, różnica jest taka że każdy w końcu przechodzi nad tym do porządku dziennego, wy za to tylko obwiniacie cały świat i każde
  • Odpowiedz
@Polkopsky: mam 170cm, jestem brzydki, mam zakola, moja matka piła i mnie n----------a, ojciec był pół życia bezrobotny. Dzisiaj mam 27 lat, właśnie kupiłem se chatę w ciepłych krajach, mam fajną dziewczynę która poznałem jak byłem jeszcze biedny. Problem z wami jest taki, że nie macie charakteru, jesteście nijacy. Idź gdzieś, gdzie wyrobisz sobie charakter, proponuje prace w gastronomii - to nie żart.

Ewentualnie idź potrenuj sporty walki, p-----------j sie
  • Odpowiedz
@Polkopsky: ale co ma bycie biednym / bogatym czy atrakcyjnym / brzydkim wspólnego z jakimś abstrakcyjnym podziałem na beta, alfa, omega? Jakiś łoś wziął te pojęcia z rzekomej organizacji wilków w stadzie, nie wziął tylko pod uwagę że nawet u wilków to na tej zasadzie nie działa. Nie ma czegoś takiego jak betabankomat, nie ma czegoś takiego jak samiec alfa. Ja piszę jedno, ty czytasz drugie. Jeśli dla Ciebie celem
  • Odpowiedz
@Polkopsky: podrzucę tylko jeden link: https://www.google.pl/amp/s/businessinsider.com.pl/firmy/zarzadzanie/samiec-alfa-cos-takiego-nie-istnieje/kj8ekj3.amp. Sam twórca pojęcia samca alfa potwierdził że to zachowanie widoczne tylko u wilków w niewoli. Jeśli budujesz sobie wizerunek kobiety na wizażu, to cóż, tak jakby kobieta budowala sobie wizerunek mężczyzny na wykopie. Słabo.

I jeszcze skoro Trump jest dla Ciebie przykładem Alfy... Spójrz czasem w oczy ivanki trump na zdjęciach. Chociaż co czują jego bliscy nie jest ważne, przecież koleś może każda złapać
  • Odpowiedz