Wpis z mikrobloga

@przegraIem_zycie: pseudo inteligentne gadanie. Do kogo ono W ogóle jest i jaki ma cel? Pokazać "normikom" że ich życie jest lepsze a rady nie skuteczne czy s----------m że cokolwiek nie zrobię to albo nic nie osiągną albo mniej niż normi? Nie dziwne że są ludzie którzy zostaną w gownie do ostatnich dwóch dni, właśnie przez takie p---------e jak ten wpis.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@przegraIem_zycie: Jezu jakie p---------e. Ja byłem przegrywem. Miałem traumy, fatalny okres dojrzewania i to taki jaki się przeciętnej osobie nie śniło. Bo było to do tego stopnia że bałem się wyjrzeć przez okno.

Zbiera to swoje żniwo to dziś dnia. Byłem też ulany nadawaga około 10kg i to było widać, i totalnie nie szło mi z dziewczynami. Ale jakoś teraz mam dziewczynę, waze normalnie.. na prawdę jest to takie proste
  • Odpowiedz
a samochód jest zniszczony. Nie ma do kogo zadzwonić

@przegraIem_zycie: Za 180zł możesz mieć pakiet assistance i to nawet w wersji premium jak sobie dobrze wynegocjujesz. Przy takiej opcji masz ubezpieczenie na opony, holowanie auta do warsztatu i przysługuje Ci auto zastępcze na klika dni także tego... Znajomi, którzy by pomogli "normikowi" nie zawsze są skuteczni w takich sytuacjach.
  • Odpowiedz