Wpis z mikrobloga

@Lawrence_z_Arabii: Czekałem tylko na nawiązanie do Cedepów, bo przecież oni Wiedźmina to na nowo stworzyli XD

Już wyszło z nowymi Ghostbustersami XD

Nie rozumiem tego negatywnego nastawienia, że jeśli coś zmieniają to muszą to s--------ć XD Zresztą nowe GB nie poległo na tym, że tam są kobiety, tylko pogrążyło się nijaką treścią.

Oczywiście Netflixowy Wiedźmin może być klapą i biorę na to poprawkę. Ale nadal wolę mieć nadzieję, że mimo
  • Odpowiedz
Zresztą nowe GB nie poległo na tym, że tam są kobiety, tylko pogrążyło się nijaką treścią.

@Scorpjon: Nijaką, ale za to międzynarodową XD

Czekałem tylko na nawiązanie do Cedepów, bo przecież oni Wiedźmina to na nowo stworzyli
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks:
Jaranie się wiedźminem XD
Ktoś tam przeklnie albo jest segz i już jakie odważne i ważne dzieło jako nie był to mix Diuny, celtyckich/germańskich legendy i chęci ponabijanie się z Polaków XD I jeszcze myślenie, że to uniwersum działa jak w grach, które różnią się w założeniach.
Dobrze że Amazon robi serial o poważnym fantasty czyli Władcy Pierścieni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jestem za tym aby serial całkiem odszedł od książek bo historie z książek każdy fan zna, mogą jak dla mnie tworzyć nowe historie w tym uniwersum, przynajmniej będę ciekawy co się wydarzy, a nie oczekiwał ze będzie tak jak sobie wyobrażałem czytając książkę. Fajnie jeśli pierwszy sezon połączył stare historie z kolejnymi sezonami i nową fabułą.
  • Odpowiedz
  • 0
Jaskra mi dać latynosa, ale od Ciri proszę się odczepić, no ewentualnie, jak już trzeba, to niech będzie azjatką.
  • Odpowiedz