Wpis z mikrobloga

@Bethesda_sucks: Widziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdy mi się koleżanka z roku pofarbowała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW. Idąc tym tropem Yennefer zagrać może tylko aktorka o faktycznie fiołkowych oczach? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: Przeczytałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) nadal uważam, że kolor skóry ma tutaj marginalne znaczenie, bo to nadal postać fantastyczna, a serial nie jest kalką 1:1 i maja prawo co nieco nagiąć, albo totalnie zrobić inaczej.
Jak to adaptacje mają w zwyczaju ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bardziej bym się zirytował gdyby na dziwnych wskazaniach Netflixa ucierpiał jej unikatowy charakterek.
  • Odpowiedz
@Scorpjon: ja myślę że będzie słabo - Wiedźmin to jednak seria specyficzna - pełna chamstwa i humoru który nie każdemu może przypaść do gustu - znając życie murica żeby nikogo nie urazić wypuści bezpłciowego gniota w którym będzie wiele rzeczy pozmieniane :/

no i w przypadku koloru skóry zgadzam się z @Bethesda_sucks: - wiedźmak to fantastyka - ale słowiańska fantastyka w której bohaterowie mają określony wygląd - nawet
  • Odpowiedz
@kshl: #czarnolisto bo albo jesteś trollem, albo upośledzonym trollem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@blogger: nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, szczególnie, że sam Wiedźmak wcale nie jest aż tak słowiański. Gry? Owszem. Saga? Powiedziałbym, że prędzej europejsko-pogańska, ale nie słowiańska. Jest sporo inspiracji mitologią Celtów, ludów germańskich. W końcu nie przypominam sobie żadnych elfów u Słowian ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: Dawanie j-----a o geografię świata wymyślonego XD I to ja mam coś z IQ XDDDD
A zresztą co będę ryja strzępił, na kogoś kto chce sobie psuć nastawienie do być może jedynego dobrego serialu z zabójcą potworów na rok przed premierą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz