#wordpress #programowanie #webdev Tworząc plugin pod wordpress muszę stricte pisać w PHP czy mogę całą logikę w JS napisać i zwracać tylko wynik? Co standardy pisania takich pluginów mówią?
@Niegrzeczny_gentleman: to skoro wiesz, co oczywiste, to resztę możesz sobie napisać w czym chcesz, jeżeli tylko WP zorientuje się, że ma wtyczkę i będzie w stanie Twój kod uruchomić - to hulaj dusza.
@gkw_: no tak, o API jakoś nie pomyślałem (nie wiedząc czemu...) I pewnie zrobię tak jak mówisz @veranoo: @dobrze-zbudowany-grubas: Wam również dziękuję, może zobaczycie efekty mojej wtyczki soon(tm)
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Tworząc plugin pod wordpress muszę stricte pisać w PHP czy mogę całą logikę w JS napisać i zwracać tylko wynik? Co standardy pisania takich pluginów mówią?
@veranoo: @dobrze-zbudowany-grubas: Wam również dziękuję, może zobaczycie efekty mojej wtyczki soon(tm)