Aktywne Wpisy

bArrek +201
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +95
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Kupiłem telewizor Philips z AndroidTV. Wszystko spoko, ale... Filmy w jakości 1080p zawieszają się po ok. 1.5h. Po prostu przerywa odtwarzanie, tak jakby zbuforował sobie 3/4 filmu na pamięć wewnętrzną i przerywał odtwarzanie ze względu na brak pamięci... Próbowałem odtwarzać film za pomocą wbudowanej aplikacji do obsługi filmu, MXPlayer oraz KODI - wszędzie ten sam problem. Problem pojawia się zarówno przy podpięciu dysku zewnętrznego (AData, 1TB 2,5 cala, zasilany przez USB z gniazda TV, interfejs dysku USB 2.0) jak również przy udostępnieniu filmu w sieci (zarówno PC jak i TV są podpięte do internetu kablowo). Nie mówiąc już o próbie odtworzenia 4K - albo pokaz slajdów, albo dźwięk przerywa. Przyznam szczerze, że jestem mocno zawiedziony. Czy miał ktoś może podobny problem?
Dodam, że filmy 4K na youtube odtwarzają się bez mrugnięcia okiem, również filmy na NETFLIX...
Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem lub zna się na androidzie na tyle, żeby móc podpowiedzieć?
#android #androidtv #film #informatyka
Nie zgadzam się z opinią, że większość TV ma problem z odtwarzaniem 4K. Jakbym kupił Mantę / Xiaomi za 1200zł
Poinformuj jak tam ogarną temat lub też nie.
Bo zamierzam kupic telewizor i tak czytam ze te wszystkie znane marki to są niby jakości tych xiaomi czy innych chinczykow. Ze cos sie zawiesza, ze nie dziala jak powinno a wydawac kilku tysiecy na cos co dziala tak sobie to slaby temat