Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +382

Kielbasiarz +210
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

Dziś mamy pierwszy września i to, że akuratnio nie trzeba iść do szkoły, nie oznacza, że całkowicie ją odwołano. Ostatnio modne są materiały typu Back To School, więc płynąc na tej fali postanowiliśmy dorzucić w nim od siebie dwa grosze. W efekcie wrzuciłem się w dres i fullcap, nauczyłem się młodzieżowego slangu i w nieco ponad siedem minut przybliżyłem temat tego w co warto się zaopatrzyć, by stylowo wjechać w nowy rok szkolny. Mimo że ostatnio coś trudniej forsuje się stronę główną, postanowiłem spróbowac po raz kolejny i wrzuciłem ten film do wykopaliska:
https://www.wykop.pl/link/4506527/ubior-dla-chlopaka-do-szkoly-styl-casual/
Tradycyjnie wzywam serdecznie moich wiernych druhów i druhny, którzy zawsze służą mi pomocą jak i dobrym słowem:
@Mroczny_Pyton @Xune @KaczuszkaSpodDzbanuszka @wrednota @Petters @alpag @Espo @thewickerman88 @TadeuszSynZygmunta @Wiedzmin @MaciejLU @Sarpens @robodeka88 @Destr0 @ReaSSe @daj_pan_spokoj @Rain_ @Kapitalis @mahakaM @Dutch @Nadrill @AllOver @PiersiowkaPelnaZiol @dGustator @hidd3n13 @kAdi @Kierownikdzialuzycie000 @Mit_o_chondriach @MrTofu @CygaroZWasem @sidhellfire @betonkomorkowy @lent @Teopold_Lyrmand @Myszoskocznia @PurpleHaze @Bulbaszka @SmallCaracan @MaxiimumR @lucyana1964 @Mr--A-Veed
jak również wszystkich tych, którzy uznają ten materiał za wartościowy do wsparcia dzieła zaprezentowania go szerszej publice.Jak wiadomo czym skorupka za młodu, tym na starość, więc może kogoś z młodszych użytkowników zainspiruje do poszukania swojego stylu.
Pozdrawiam Was serdecznie i sobotnio,
Wasz Uszaty
#ubierajsiezuszatym #menswear #szkola #poradnik trochę #heheszki
źródło: comment_uogssdpwHcrb8FwZSNOUFG7FzPifg1ee.jpg
Pobierz@Destr0: Ja tam lubię czasami do takich nieformalnych zestawów. Jakieś konkretne powody niechęci?