Aktywne Wpisy
Jak zakomunikować na portalach randkowych w sposób przyzwoity, że chciałabym mieć faceta, który będzie lubiał mną rządzić, rozkazywać mi, kontrolować mnie itd ? Generalnie mam uległą naturę i marzy mi się związek, gdzie będę posłuszna swojemu facetowi i będę znać swoje miejsce.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill
MR_Kibel +2
Jutro śpi u mnie różowy pasek problem jest taki że mam kibel tuż przy pokoju i boję się że jak mnie złapie sranie to ona będzie słyszeć pierdzenie w kibel. Niejedzenie odpada bo wcześniej idziemy do restauracji. Mireczki powiedzcie co zrobić w takiej sytuacji bo na samą myśl o jutrzejszym dniu dostaję drgawek.
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #pytanie
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #pytanie
Dzięki @LookAhead odkryłem profil Alimenciara na FB i wiecie co? Wszystko się cholernie zgadza! Jak normalne kobiety na poziomie zmieniają się w #madki, nie patrzą na dobro dziecka, tylko na swoją chorą ambicję. Jak zmieniają się w psy ogrodnika. Wiem, że nie wszyscy tak się zachowują po rozstaniu. Znam parę, która się rozeszła, i świetnie działają w sprawie dziecka. Ich miłość do siebie przeminęła, ale miłość do dziecka trwa nieprzerwanie i robią wszystko tak, by to ich syn miał w życiu równowagę na maksymalnym poziomie, jaki mogą mu zapewnić. A oglądając poniższą grafikę, mam wrażenie, że ten profil prowadzi nikt inny jak moja była partnerka Anka. Wiem, że to profil satyryczny, ale uwierzcie mi - tak jest naprawdę.
#truestory #logikarozowychpaskow
Na szczęście zdarzają się wyjątki. Kiedyś organizowałam imprezę urodzinową dla dziewczynki i dopiero po fakcie dowiedziałam się, że jej rodzice są po rozwodzie. Ojciec aktywnie uczestniczył w organizacji i planowaniu, przywiózł byłą żonę i córkę na imprezę, a potem siedział z byłą żoną i resztą znajomych, pili
Moi rodzice też są po rozwodzie, ale rozstali się dopiero po moim usamodzielnieniu się, więc ominął nas cały cyrk związany z opieką, alimentami itd. Czasem zastanawiam się jak by to wyglądało 10 lat wcześniej...
@haakenn: Masz syna? Dlaczego o nim nic nie piszesz? Troche slabo, ze o corke walczysz, a o syna w ogole.
To masz syna czy córkę?