Jak zakomunikować na portalach randkowych w sposób przyzwoity, że chciałabym mieć faceta, który będzie lubiał mną rządzić, rozkazywać mi, kontrolować mnie itd ? Generalnie mam uległą naturę i marzy mi się związek, gdzie będę posłuszna swojemu facetowi i będę znać swoje miejsce.
@SlonskoBaba: nie uważasz, że taki układ jest dobry jako fetysz a nie budowanie związku na takich fundamentach? Ja bym nie nazwał tego normalnym związkiem chociaż sam jestem giga perwersem i robię każdą #!$%@?ą rzecz w uszku tylko jako domin ale później po wszystkim wolę się przytulić i normalnie funkcjonować bez rozkazów i traktowania różowej jak niewolnika xD Ale nawet w takiej konfiguracji nie byłoby łatwo znaleźć kogoś tak elastycznego bo ludzie
@Atreyu: Ja jestem z tego tagu i jestem święcie przekonany, że potrafię kontrolować zwieracze. Nawet kiedyś wytrzymałem bez szczania 14h, bo przez #!$%@? bałem się iść do miejskiego sracza. No i co, łyso? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Rudz1elec @davidero69 jutro się odezwę, bo od czasu Wykop 2.0 coś mi się spaprało z PW. Generalnie bez trollingu i shitpostingu (tak, często trolluje tutaj z nudów) to tak - generalnie chciałabym takiego faceta i co ciekawe, to moje doświadczenie, gdy randkowałam (zaprzestałam z powodu problemów z pracą etc) pokazało, że ogromna ilość facetów jednak stawia na partnerstwo - co jest znacząco odległe od tego, co można przeczytać od facetów na wykopie.
@SlonskoBaba: Twoje pragnienia pachną trochę islamem albo... goreanizmem. Równie interesujący co szeroki temat, w sam raz na wieczorna pogawedke. Zapraszam panienkę na priv...
@SlonskoBaba: Czyli jesteś jak większość bab. Tylko żadna się nie przyzna od razu, że chce być dominowana. Po co masz jednak o tym mówić od razu, nie rozumiem?
@SlonskoBaba: Nie wiem czy to tobie już odpisywałem w tej kwestii. Bardzo źle się do tego zabierasz. Nie chce mi się teraz wywodów pisać, bo idę zaraz spać, ale już samo przekonanie że aby znaleźć takiego faceta trzeba go o tym poinformować jest już wyłożeniem się na starcie. Druga sprawa dominacja nie ma związku z kontrolowaniem. Kontrolować to może człowiek zaburzony który obawia się o utratę swojej pozycji. To na razie
@SlonskoBaba: no, ale co do kontrolowania to nie, to jakis problemy z banią masz. Chłop chce mieć spokój, a nie ciągle babę jak dziecko kontrolować. Chłop chce nie bać się o dzieci jak zostawi je samemu z babą.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill
@SlonskoBaba: układna w życiu, niezaspokojona bestia w łóżku :)
Ja bym nie nazwał tego normalnym związkiem chociaż sam jestem giga perwersem i robię każdą #!$%@?ą rzecz w uszku tylko jako domin ale później po wszystkim wolę się przytulić i normalnie funkcjonować bez rozkazów i traktowania różowej jak niewolnika xD
Ale nawet w takiej konfiguracji nie byłoby łatwo znaleźć kogoś tak elastycznego bo ludzie
@zbrodnia_i_kawa: jest tu taki tag -> #przegryw
Zajrzyj jakie tam są wpisy, nie wierzę by chłopaki z tego tagu mogli kontrolować cokolwiek, wliczając zwieracze
A takich jest sporo
@zbrodnia_i_kawa: odważne stwierdzenie
Generalnie bez trollingu i shitpostingu (tak, często trolluje tutaj z nudów) to tak - generalnie chciałabym takiego faceta i co ciekawe, to moje doświadczenie, gdy randkowałam (zaprzestałam z powodu problemów z pracą etc) pokazało, że ogromna ilość facetów jednak stawia na partnerstwo - co jest znacząco odległe od tego, co można przeczytać od facetów na wykopie.
złe miejsce
tym czego szukasz jest poradnia zdrowia psychicznego
@SlonskoBaba:
@SlonskoBaba: No to wyjedź do jakiejś Czeczeni.
Xdd
Bardzo źle się do tego zabierasz. Nie chce mi się teraz wywodów pisać, bo idę zaraz spać, ale już samo przekonanie że aby znaleźć takiego faceta trzeba go o tym poinformować jest już wyłożeniem się na starcie. Druga sprawa dominacja nie ma związku z kontrolowaniem. Kontrolować to może człowiek zaburzony który obawia się o utratę swojej pozycji. To na razie
Może zacytuj św. Pawła jak pisał, że mąż ma kochać żonę, a żona ma mu być posłuszna.