Aktywne Wpisy
Argajl +147
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
sopride +4
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill
@SlonskoBaba: układna w życiu, niezaspokojona bestia w łóżku :)
Ja bym nie nazwał tego normalnym związkiem chociaż sam jestem giga perwersem i robię każdą #!$%@?ą rzecz w uszku tylko jako domin ale później po wszystkim wolę się przytulić i normalnie funkcjonować bez rozkazów i traktowania różowej jak niewolnika xD
Ale nawet w takiej konfiguracji nie byłoby łatwo znaleźć kogoś tak elastycznego bo
@zbrodnia_i_kawa: jest tu taki tag -> #przegryw
Zajrzyj jakie tam są wpisy, nie wierzę by chłopaki z tego tagu mogli kontrolować cokolwiek, wliczając zwieracze
A takich jest sporo
@zbrodnia_i_kawa: odważne stwierdzenie
Generalnie bez trollingu i shitpostingu (tak, często trolluje tutaj z nudów) to tak - generalnie chciałabym takiego faceta i co ciekawe, to moje doświadczenie, gdy randkowałam (zaprzestałam z powodu problemów z pracą etc) pokazało, że ogromna ilość facetów jednak stawia na partnerstwo - co jest znacząco odległe od tego, co można przeczytać od facetów
złe miejsce
tym czego szukasz jest poradnia zdrowia psychicznego
@SlonskoBaba: