Aktywne Wpisy

pussy_hunter +4
dobra, bo zrobiło się straszne zamieszanie. więc uporządkowałem trochę te arkusze i udostępniam jak zwykle w pdf.
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury

Wrrronika +23
źródło: 1000083604
Pobierz

ŚWIAT SIĘ KOŃCZY! Ktoś w bajce Disneya prawodopodobnie będzie homo. Nastąpi koniec ludzkości, żadne dziecko nie będzie hetero (╯°□°)╯︵ ┻━┻.
Ludzie. Tak jak większość z was wychowywałam się na bajkach Disneya, w których nie był absolutnie żadnego nawiązania do LGBT. I jakoś zostałam lesbijką ¯_(ツ)/¯. Orientacja nie działa w ten sposób, że oglądasz jakąś parę i 'przejmujesz' ich orientację. Pamiętacie jeszce aferę z teletubisiem z czerwoną torebką? Dzieci,które go oglądały są teraz nastolatkiami lub dorosłymi. Jakoś nie widzę wielkiego wysypu transseksualistów.
Dziewczynki nie staną się lesbijkami po zobaczeniu Elsy z dziewczyną. Co najwyżej dzieci oswoją się z widokiem par jednopłcio wych i w przyszłości będą mniej homofobiczne.
A to czy Elsa będzie z mężczyzną czy kobietą... nie ma dla mnie znaczenia. Wyrosłam już z bajek ¯_(ツ)/¯.
#lgbt #afera #urojeniaprawakoidalne #disney
I BĘDĄ AKCEPTOWAŁY PEDALSTWO.
takie życie. Nie przemówisz.
Komentarz usunięty przez moderatora
To było w kontekście tego, że wychowałam się na bajkach z parami hetero, a jakimś cudem mam inną orientację
Nie. Bo to codzienność. W prawdziwym życiu też nikt nie musi ujawniać się jako heteroseksualista bo to 'domyślne' według społeczeństwa
A ja jeszcze najwyraźniej nie, bo Frozen to ja już wiele
@Soojin21: No jest ich więcej niż 20 lat temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za 20 lat będzie więcej homoseksualistów w wyniku propagandy w filmach.
Nie mam nic przeciwko informowaniu ludzi, że bycie homo to nic złego ale na Boga nie w filmach dla kilkulatków.. Może warto poczekać do szkoły i do lekcji o rozmnażaniu.
Tego typu akcje tylko antagonizują ludzi,
aha