Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +428
K---a serio 5.5k netto nie starczy na kredyt 250k xD To gdzie ja mam mieszkac, jak wynajem wychodzi drozszy niz rata kredytu #nieruchomosci #polska #kredythipoteczny

haakenn +513
W maju wylatuję na 5 dni do Włoch w składzie 2+3 - jeśli ktoś jest zainteresowany kosztami niech zaplusuje ten komentarz, będę porównywał ogólny wydatek vs tydzień na urlopie nad polskim morzem.
#podroze
#podroze

https://www.wykop.pl/wpis/34785667
Właśnie dzwonił ten sam Janusz który wczoraj oglądał auto. Stwierdził, że on by był tym autem zainteresowany ale chce przyjechać ze szwagrem i jutro by był. Mówię do niego cena 8800 już jest nieaktualna, teraz 9000 bez negocjacji bo na internecie jest nowa cena. Chwila ciszy w słuchawce.. gość zwyzywał mnie od oszustów i innych najgorszych - w trakcie jego wyzwisk się rozłączyłem i zablokowałem numer.
XDDDD
Pewnie powiecie że mogłem sprzedać itp. Otóż NIE. Szwagier by przyjechał i znów by było wydziwianie... nie potrzebuje takich osobników. Albo po drodze by się coś nagle zepsuło.
Zdjęcie podglądowe, żeby nie było, że sciemniam z tym audi.
I prośba do mirków - chce pozostać anonimowy dlatego nie proście o link do ogłoszenia - nie potrzebuje zaraz jeszcze jakiś fejk kupujących czy troll polaczeń/sms ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołać nie będę - nie chce być zbesztany. Chyba że ktoś uważa że jest sens to proszę wołać plusujących
#januszebiznesu #motoryzacja #janusze #handel #beka
źródło: comment_HYfoO3dQBYVQjHKFAYz671TB1tUdGJAF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@CalkaFouriera: XDDDDDDDD piękne.