Nawiązując do tego wpisu https://www.wykop.pl/wpis/34785667 Właśnie dzwonił ten sam Janusz który wczoraj oglądał auto. Stwierdził, że on by był tym autem zainteresowany ale chce przyjechać ze szwagrem i jutro by był. Mówię do niego cena 8800 już jest nieaktualna, teraz 9000 bez negocjacji bo na internecie jest nowa cena. Chwila ciszy w słuchawce.. gość zwyzywał mnie od oszustów i innych najgorszych - w trakcie jego wyzwisk się rozłączyłem i zablokowałem numer. XDDDD Pewnie powiecie że mogłem sprzedać itp. Otóż NIE. Szwagier by przyjechał i znów by było wydziwianie... nie potrzebuje takich osobników. Albo po drodze by się coś nagle zepsuło. Zdjęcie podglądowe, żeby nie było, że sciemniam z tym audi. I prośba do mirków - chce pozostać anonimowy dlatego nie proście o link do ogłoszenia - nie potrzebuje zaraz jeszcze jakiś fejk kupujących czy troll polaczeń/sms ( ͡º͜ʖ͡º) Wołać nie będę - nie chce być zbesztany. Chyba że ktoś uważa że jest sens to proszę wołać plusujących #januszebiznesu #motoryzacja #janusze #handel #beka
@ZnienawidziszMnie: no i dobrze. Krótko z takimi. Sprzedałem auto poprzednie dosłownie tydzień temu. 30k + ale dwójka Januszy kupujących też walczyła do ostatnich sił żebym chociaż 500 zszedł. No ale wzięli w końcu bez upustu ( ͡º͜ʖ͡º)
@ZnienawidziszMnie: tez sprzedaje swój samochód. Pierwszy właściciel, serwisowany w ASO itd. Dzwoni gość i ogolenie zainteresowany i mnie zabił.. stwierdził, ze silnik jest brudny. No fakt wrzuciłem zdjęcie z otwarta maska, jakiś tam zakurzony może jest, ale mowię sobie o co cho?! No i mowię mu, ze ogólnie maskę otwierałem aby dolać płynu do spryskiwaczy bo żadnych innych problemów nie miałem. Ale marudzi.. handlarz ze mnie żaden, ale mowię mu,
@ZnienawidziszMnie: Moim zdaniem źle zrobiłeś. Mogłeś zastrzec, że cena jest 8800 i nie podlega negocjacji. Miałbyś już kasę w ręku i samochód sprzedany, a kłótni o kasę byś uniknął. Chyba, że chcesz sprzedać drożej.
@ZnienawidziszMnie: Przeżywałem to rok temu, sprzedając Hondę Accord VI w automacie, którą kupiłem od I właściciela (gość ją kupił w salonie PL w 99). Miała nalatane oryginalne 300k przebiegu, dobry gaz i silnik, w który wpakowałem w remont 5k. Chciałem ją sprzedać po roku użytkowania za 8k, czyli w sumie 2,5k mniej, niż za nią zapłaciłem z remontem. Ilość januszy, jaka się przewinęła przez telefon, to głowa mała, np. typ,
@ZnienawidziszMnie: a ić Pan chcialem wziac to ogloszenia i zdjec nie da. ( ͡°ʖ̯͡°) Przeciez jakbym chciał Cie stalkowac to po tym co napisales moge znalezc auto na ogloszeniach xDD
inny stwierdził, że na pewno ten samochód jest kradziony albo kupiłem od jakiegoś mafioza, bo w 99 to nikogo w Polsce nie było stać na skórę w samochodzie i on ze złodziejami nie będzie robić interesów :D
@ZnienawidziszMnie: być może rozsądnie byłoby mu sprzedać za te 8800, chociaż ryzyko dalszych kłopotów by istniało; ale jestem niemal na 100% pewny, że zrobiłbym tak jak ty, propsy Mirku ( ͡°͜ʖ͡°)
Nie no k---a to jebnie To musi jebnac Nic nie robi k---a 7% 45 minut po północy bez powodu Ja p------e Ja obstawiałem 6k może do końca marca, a zaraz to my do końca stycznia to zrobimy #gielda #zloto
https://www.wykop.pl/wpis/34785667
Właśnie dzwonił ten sam Janusz który wczoraj oglądał auto. Stwierdził, że on by był tym autem zainteresowany ale chce przyjechać ze szwagrem i jutro by był. Mówię do niego cena 8800 już jest nieaktualna, teraz 9000 bez negocjacji bo na internecie jest nowa cena. Chwila ciszy w słuchawce.. gość zwyzywał mnie od oszustów i innych najgorszych - w trakcie jego wyzwisk się rozłączyłem i zablokowałem numer.
XDDDD
Pewnie powiecie że mogłem sprzedać itp. Otóż NIE. Szwagier by przyjechał i znów by było wydziwianie... nie potrzebuje takich osobników. Albo po drodze by się coś nagle zepsuło.
Zdjęcie podglądowe, żeby nie było, że sciemniam z tym audi.
I prośba do mirków - chce pozostać anonimowy dlatego nie proście o link do ogłoszenia - nie potrzebuje zaraz jeszcze jakiś fejk kupujących czy troll polaczeń/sms ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołać nie będę - nie chce być zbesztany. Chyba że ktoś uważa że jest sens to proszę wołać plusujących
#januszebiznesu #motoryzacja #janusze #handel #beka
źródło: comment_HYfoO3dQBYVQjHKFAYz671TB1tUdGJAF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@CalkaFouriera: XDDDDDDDD piękne.