Aktywne Wpisy
Ranger +446
Zwroty, po których wiesz, że osoba, która go wypowiedziała/napisała, jest upośledzona umysłowo.
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Aokx +59
Jak chcecie dowiedzieć sie czy kobieta jest dziewicą spytajcie się jej co sądzi o tym że niektórzy meżczyźni wolą dziewice, jak poleci atak to wiadomo. Można też zadać pytanie kontrolne "co to znaczy być dziewicą?" bo lubią naginać definicje dziewictwa.
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@wizzlerr: rup
Zawsze mnie fascynowało co mają w bani tacy narcyzi.
Ale najbardziej zaskakuje ból dupy redaktorzyny o jego 12 milionów.
A ten cytat:
Zachodnie banki lubią budować firmowe przedszkolaka przy swoich siedzibach, byle tylko pracownik mógł od rana do wieczora być głową skupiony na pracy. Taki człowiek odwozi dziecko do przedszkola, 30 metrów od miejsca pracy, i już nie
Raczej nie- @Shanny pisał o gościu który mówi, że można wszystko, podczas gdy zawdzięcza to rodzicom i najpewniej by tego nie miał gdyby nie ich firma. Jeśli Ty ze swojej perspektywy mówisz, że można wszystko- to jesteś dzbanem. Jeśli nie- może normalny chłopak z fartem w życiu :)
Komentarz usunięty przez autora
@majkkali: Tylko, że ten typ ma firmę i rollsa. Ty nie (ja też nie).
Taki sztuczny przepych czyli czym jeździ szef jest ważny chyba tylko i wyłącznie na dalekim
@JacekBalcerzak: na dachu budynku Polsatu i wysiądzie z niego Mariusz Szczygieł.