Aktywne Wpisy

padzi +203
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
źródło: 20240927_191203
Pobierz
buhaj32 +129
Nowy członek rodziny - Fafik. #pokazpsa
źródło: image_picker_47642375-012F-43C5-9D2C-C021F799F148-24122-000009BF4FC4D3CE
Pobierz

Kolejna aktualizacja mojej twórczości własnej już wypuszczona. Dodane nowe postacie i nowe rodzaje pięter. Jakie postacie i rodzaje pięter dodać następne?
Chętnie odpowiem na pytania co i jak zrobione. Jak macie jakieś uwagi coś jest totalnie skopane to piszcie.
#chwalesie #tworczoscwlasna #gamedev
źródło: comment_BivdsjT8ove7U7XlJNTfrMA0ltE9iqoD.jpg
PobierzW dodatku na Xiaomi Redmi 4A przy osiągnięciu 200 podłogi zacząłem mieć ściny.
W grę jednak można zagrać i zabić trochę czasu więc plus.
Parę
źródło: comment_KdkTGth0nVDwqRGmDg3KyhBJFeUCMo6z.jpg
Pobierz@defaulttt: 2.50 pln czyli generalnie nic.
1. trochę internetów, ale bardziej książki i powtarzanie krok po kroku to co autor napisał. Jak już o własną twórczość chodzi i czegoś nie wiem wpisuje po eng w google z dopiskiem unity i zawsze znajduję szystko na dany temat.
2. mam kilka na koncie, np projekt który robiłem ze znajomą jako jej zaliczenie z grafiki na ASP. Wiadomo grafiki i animacje