@LostHighway ta karta to jakieś brednie. Toż to nawet nie ma jeszcze gier, które wykorzystują tę technologię. Wersja Ti jest już w polskiej dystrybucji?
@innigri: no trudno żeby były jak dotychczas nie było do tego karty ( ͡°͜ʖ͡°) zaraz wyjdą, chociażby nowy tomb raider który ma premierę w przyszłym miesiącu, choć oczywiście zgoda, że liczba (nawet jak podsumujemy to co wyjdzie w całym przyszłym roku) nie będzie zachwycać
@MisPluszowyZWadaWymowy no tak, wiadomo. Poprzedniego Tomba mój niebieski dostał z 1080 Ti, więc jak widać dla nich ta gra jest jak wielkie pole do eksperymentów.
@innigri: Jesli chodzi o zwykłych użytkowników jasna sprawa. Szczególnie teraz póki ta technologia wychodzi z raczkowania i stawia swoje pierwsze kroki. Tylko w przypadku tej technologii bedzie trocheinaczej. To nie jest futro, włosy które można uzyc tylko w jednym aspekcie gry. Tylko można to użyc w każdej grze 3D. Microsoft tworzy DXR czyli cos w stylu DirectX/OpenGL czy OpenCL.Wszystko po to zeby w momencie gdy ta technologia zacznie biegać świat
@LostHighway: Ja rozumiem że droga itd Ale tylko w ten sposob będzie szedł postęp. Kiedyś też AA było głupim wymysłem. Za parę generacji jeśli nie skończy jak PhysiX będziemy mieć ładniejsze gierki na normalnych grafikach... a jeśli dodatkowo wejdzie next gen konsol to dopiero akcja będzie :D
źródło: comment_gbkazRrc9vzzBusv3YNT6LYk2fuYigdh.jpg
PobierzAle tylko w ten sposob będzie szedł postęp.
Kiedyś też AA było głupim wymysłem.
Za parę generacji jeśli nie skończy jak PhysiX będziemy mieć ładniejsze gierki na normalnych grafikach... a jeśli dodatkowo wejdzie next gen konsol to dopiero akcja będzie :D