Wpis z mikrobloga

@Kryspin013 podeślij mi skrypt przed nagraniem następnego. Wyłapię błędy ( ͡ ͜ʖ ͡)

Spoczko, ale troszkę podkład muzyczny ciszej, bo za bardzo wchodzi w głowę i zapominam Cię słychać, gościu.
  • Odpowiedz
@Kryspin013 ogólnie wygląda to profesjonalnie i dobrze się ogląda,duzy plus za własny nowy pomysł którego wcześniej nie widziałem. A teraz bierz się do roboty i rób kolejne tutoriale! Jak nigdy nie korzystam z konta na yt i nie subskrybuje to dziś zrobię wyjątek, bo chcę Cie wesprzeć i dać troxje motywacji :)
  • Odpowiedz
@czarnobiaua: Pisałem wyżej, problemy przy nagrywaniu sprawiły, że w końcu miałem dosyć i chciałem to skończyć jak najszybciej. Co do kamery i innch to dosyć amatorska roboa. Kanał w sumie wymyśliłem, żeby uczyć się nwych rzeczy - sporo rzeczy, które możesz zobaczyć na filmie powstawały z technologi których wcześniej nie znałem albo które słabo np blender znałem np animacja gwiazdek w tle na nagraniu powstała w całości wyrenedrowana poleceniamiw bashu
  • Odpowiedz
przypomina mi to trochę PhilsComputerLab

@aegypius: Zapomniałem ci odpisać na ten komentarz.

Nie znam go, ale dzięki, ogarnę sobie bo wygląda fajnie. I prawdę mówiąc przy cały procesie produkcji myślałem o Reduktorze Szumu iarhn.eu. Nie chciałem ich kopiować 1:1, nawet jakoś super się nie wzorowałem na nich (nie wiem czy cokolwiek jest podobne), ale czasami zastanawiałem się jak by reduktor szumu albo archon coś
  • Odpowiedz