#gimbazynieznajo #mohaa #gry #cod #nostalgia #pdk To już prawie 18 lat od premiery ale żadna inna misja w grach wojennych nie dała mi tylu emocji co ten desant na plaży Omaha
@Zielony_Minion: ale przynajmniej liczba lat od premiery zmieniona :P Ale nic nie szkodzi, gra to klasyka gatunku więc warto od czasu do czasu o niej wspomnieć :)
MoH multiplayer w kafejce ;) 40zl za noc. 20:00-6:00 właściciel spał na polowce, internetów u mnie prócz modemu nie było. Miałem chyba 17 lat wiec w cholerę taniego wina piliśmy ;)
@Zielony_Minion: @loginnawykoppl: Moje dwie ulubione misje. Jeszcze ta misja z dema. Demo które dali w CD-Action przechodziłem kilka razy dziennie dopóki nie miałem pełniaka (⌐͡■͜ʖ͡■) Kiedyś to było
@loginnawykoppl: Próbowałem jakieś parę miesięcy temu odpalić pierwszego Coda + UO na swoim kompie, ale się nie udało. A ile się musiałem namęczyć aby to jakoś z płyty zainstalować, bo cd romu nie mam, a grę mam oryginalną :(
@loginnawykoppl: Ahhh, pamietam jak odpalalem ta misje kilka razy bo myslalem, ze za wolno podbiegalem do tawariszcza, a koniecznie chcialem bron dostac.
Przemilcze pozniejsze wywalania sie, bo jako gowniak nie umialem angielskiego i nie wiedzialem co ja tam mam robic z tymi nabojami :D
@loginnawykoppl: Najlepsza misja ever, ciary przechodziły gdy zaczynali szturm na plac czerwony drąc te swoje zapijaczone mordy a z tyłu nkwd zacierało tylko rączki( ͡°͜ʖ͡°)
#cod #nostalgia #pdk
To już prawie 18 lat od premiery ale żadna inna misja w grach wojennych nie dała mi tylu emocji co ten desant na plaży Omaha
źródło: comment_N3GAwY7Yhyx6JpdacFMyEAeUz7DfwprC.jpg
Pobierz(。◕‿‿◕。)
źródło: comment_2mNJNtqAgJRVyiPnjOltfv3rEQH4QuIj.jpg
Pobierzlink do wpisu z przed 3 lat - https://www.wykop.pl/wpis/12933009/gimbazynieznajo-mohaa-gry-cod-nostalgia-to-juz-pra/
źródło: comment_EnQA2H84nSNitDFD9SpbuUpfWx46fmZ4.jpg
PobierzPrzemilcze pozniejsze wywalania sie, bo jako gowniak nie umialem angielskiego i nie wiedzialem co ja tam mam robic z tymi nabojami :D
CoD >> MoH