Wpis z mikrobloga

• 1340
Tylko w tym popi... kraju takie absurdy mogą się pojawiać.

Koleżanka dzisiaj pojechała na egzamin praktyczny kat. B własnym samochodem aby zdać prawo jazdy na manual, aczkolwiek już posiada na automat od 5 lat.

Przy okazaniu dokumentu pokazuje egzaminatorowi prawo jazdy (na egz na prawo jazdy xD) xD jako dokument ze zdjęciem, 5 minut później próbuje łuk, bład koniec egzaminu. Dotknęła tylnego pachołka, nie nadaje się na kierowcę. Więc z uśmiechem wraca do swojego samochodu i jedzie do domu.

#prawojazdy #motoryzacja #logikarozowychpaskow
  • 234
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

potem masz w prawku kod 78 malutkimi cyferkami wpisane, ale na takie prawko nie mozesz jezdzic manualem zeby jezdzic manualem trzeba robic na nowo egzamin na manual.

@lronman: o jakim kraju mówisz. coś mnie ominęło????
  • Odpowiedz
łuk to dobre zadanie na egzaminie, ale powinni dac mozliwosc zatrzymywania sie na nim. Podstawa na luku jest ocenianie odleglosci auta od slupkow i ...wolne kontrolowane jechanie, zarowno do przodu jak i do tylu na pierwszym biegu. Ja raz nie zdalem łuku, bo nie wjechałem do konca do boksa. Zabrakło z 10-15 cm z przodu i mi gosc nie uznal egzaminu, bo to byla juz druga proba( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@lronman: Kto sie przesiadl z manuala na automat i ani razu nie przyhamowal ostro uzywajac lewej nogi, niech pierwszy rzuci kamien ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Credek rzucam, bo mi z tydzień powtarzano że w automacie lewą nogę ci odcięli. Koleżanka za to wsiadła z marszu i w taki sposób się zraziła, a szkoda bo do miasta jak znalazł.
  • Odpowiedz
CI LUDZIE TWIERDZĄ, ŻE MASZ ODDAĆ KUR3423 PRAWO JAZDY BO NIE NADAJESZ SIĘ NA KEIROWCĘ HAHAHHAHAHA

@lronman: nie wkładaj mi w usta nie moich słów. Jak dasz radę prawko zdać, to za jeden błąd ci prawka nikt nie zabierze.
Ale jak prawko zdajesz, to nie ma miejsca na podstawowe błędy.
  • Odpowiedz