Aktywne Wpisy
affairz +428
2014 - Złota 44 (cały budynek, bez wykończenia w środku, 52 kondygnacje) sprzedany za 260 mln złotych
2024 - asking price apartamentu zajmującego pół kondygnacji (1/104 budynku) - 100 mln złotych
normalny organiczny wzrost cen, o co wam chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci
2024 - asking price apartamentu zajmującego pół kondygnacji (1/104 budynku) - 100 mln złotych
normalny organiczny wzrost cen, o co wam chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci
Gours +20
Ja rozumiem, że Indie mając 1,4mld ludzi nie zdobyły medalu na IO, nie mają też warunków do trenowania jakiejś szermierki czy wioślarstwa. Ale dlaczego oni się nie wyspecjalizują w np. takim bieganiu? Przecież gdyby tak 50 tys. Pajeetów zaczęło biegać, to siłą rzeczy kilku by się wyróżniało i powpadałyby jakieś medale
#paryz2024 #indie
#paryz2024 #indie
Koleżanka dzisiaj pojechała na egzamin praktyczny kat. B własnym samochodem aby zdać prawo jazdy na manual, aczkolwiek już posiada na automat od 5 lat.
Przy okazaniu dokumentu pokazuje egzaminatorowi prawo jazdy (na egz na prawo jazdy xD) xD jako dokument ze zdjęciem, 5 minut później próbuje łuk, bład koniec egzaminu. Dotknęła tylnego pachołka, nie nadaje się na kierowcę. Więc z uśmiechem wraca do swojego samochodu i jedzie do domu.
#prawojazdy #motoryzacja #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@lronman: o jakim kraju mówisz. coś mnie ominęło????
@lronman: nie wkładaj mi w usta nie moich słów. Jak dasz radę prawko zdać, to za jeden błąd ci prawka nikt nie zabierze.
Ale jak prawko zdajesz, to nie ma miejsca na podstawowe błędy.
@massbombing: Samej kategori B jest parę, ale tutaj chodzi o ograniczenia. Najpopularniejsze to "tylko w okularach", albo "tylko z automatem".