Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +15
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

git_commit +151
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
źródło: powodzenia
Pobierz

Mirki pogubiłem się. Uczyłem się różnych języków, robiłem różne rzeczy (strony internetowe, programy, gry) ale nie wiem.. Nie wiem na czym się skupić, co wymasterować. Z jednej strony lubię JS i webdev, z drugiej chciałbym uczyć się AI i Machine Learning w pytongu czy czymś, z trzeciej.. już nawet sam nie wiem co. Mam wrażenie, że nie robiłem jeszcze czegoś, co mi się mocno spodoba. Jakieś pomysły? Co w czym?
Aplikacje na androida odpadają bo mam za mało ramu i wszystko się wiesza (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Lubię: Pytong, JS (nodejs itp.), C# no i oczywiście najlepszy język programowania HTML ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie lubię: C++, Java
No, skoro mam listę tych jęzorów co lubię, to dalej pozostaje pytanie co z nimi robić?
Imo skakanie po tematach to nic złego. Potem będziesz miał wszechstronny skillset. Jak się skupisz na takim webdevie, to za 4 lata będziesz większość wiedział. Skacząc po tematach możesz się dłużej rozwijać.
Do tego potem dużo skilli procentuje, bo możesz połączyć taki frontend i backend
Co do gamedev, chciałem zrobić łowienie rybek w 2d, rybki miały zaawansowane ai, losujące,w którą stronę mają płynąć ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚