[ENG] Ciekawy artykuł z "London Review of Books" na temat tak wychwalanego przez mirków Jordana Petersona pisany z perspektywy człowieka, który był na jego evencie w O2 Arena. Ciekawa Lektura. Zapoznajcie się ( ͡°͜ʖ͡°)
@corvacs: Czytając tak odniosłem wrażenie że jakbym znał już podobnym styl, coś tam o walce z prawami trans(pewno transfob) czy obrońcy patriarchatu. Poczytałem o nim i teraz czytał jego twittera, moim zdaniem jakby to napisał ktoś z #neuropa to miało by taki sam sens tylko taniej by wyszło jak ktoś mu za to zapłacił. ¯\_(ツ)_/¯
@Satan696: Aż sobie sprawdziłem, wygląda na to, że zajmuje się analizą konsumpcjonizmu w społeczeństwie i tak samo, jest jakimś doktorem...może równie kontrowersyjnym jak Peterson...nie znam kolesia. Nie mam przy sobie młotka, więc po prostu spojrzę na artykuł przez własne soczewki ( ͡°͜ʖ͡°).
[ENG] Ciekawy artykuł z "London Review of Books" na temat tak wychwalanego przez mirków Jordana Petersona pisany z perspektywy człowieka, który był na jego evencie w O2 Arena. Ciekawa Lektura. Zapoznajcie się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gruparatowaniapoziomu #jordanpeterson #psychologia
źródło: comment_wPV32QK0SPIzSw352jgF6IMViSxAm9dg.jpg
Pobierzźródło: comment_R4mlpWKSMRMJOJZ5l6klblML7TFUkNd5.jpg
Pobierz