Aktywne Wpisy
1-1-1-1 +95
Jak już wcześniej pisałem, nikt tak dobrze nie zrobi z młodych chłopaczków pilowców jak polki, które dają dobre rady związkowe xDD I jeszcze te komentarze lajkowane w tysiącach xDDD
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
PIAN--A_A--KTYWNA +408
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Mirki, założyłem sobie konto na Zintegrowanym Portalu Pacjenta od #nfz
Zintegrowany Portal Pacjenta NFZ
korzystając z Zaufanego Profilu (który można sobie odpalić prawie w każdym banku on-line).
Synchronizacja trwa bardzo długo, bo dziś pierwsze dane od tygodnia i to dopiero z 2008 roku.
ALE :) warto czekać.
Poniżej screen świadczenia, które rzekomo było wykonane dla mnie. W życiu nie byłem w tej miejscowości.
W życiu nie miałem zwichnięcia ani złamania kostki, nawet w szpitalu nie leżałem.
Niepubliczny Ośrodek Zdrowia z powiatowej miejscowości na Mazowszu wykorzystał moje dane i wyłudził z NFZ 912 zł.
Wygenerowałem "Zgłoszenie Nadużycia", jutro w kopertę i poleconym do mazowieckiego biura NFZ.
Zobaczymy jakie będą kolejne dane w systemie.
Mirki może po pozytywnej akcji #ewakuacjaboners czas na kolejne czyli wyszukiwanie oszustów wyłudzających
kasę z NFZ za fikcyjne świadczenia.
Proponuję tag: #medycznewyludzenia
Niech Janusze biznesu medycznego poczują, że nie są bezkarni i od tak sobie nie będą wyłudzać naszych pieniędzy z polskiego systemu zdrowotnego.
Będę wdzięczny za plusowanie wpisu aby trafił w gorące.
#zdrowie #szpital #sluzbazdrowia #glupiewykopowezabawy #lekarz
@Eskator: jestem za