Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +304
„Polish jokes” to gotowy tytuł na dokument o tym, jak w Polsce przez trzy dekady wbijano ludziom do głowy, że trzeba się „cieszyć z roboty za grosze, bo inaczej gospodarka padnie”.
To jest groteskowy paradoks:
– państwo dogania Zachód wskaźnikami PKB,
– młodzi masowo emigrują, bo tutaj nie da się żyć za pensję,
– a w dyskusjach o podwyżce minimalnej wciąż dominuje retoryka januszexu: „jak podniesiecie, to ja zamknę firmę, bo się nie opłaca”.
To jest groteskowy paradoks:
– państwo dogania Zachód wskaźnikami PKB,
– młodzi masowo emigrują, bo tutaj nie da się żyć za pensję,
– a w dyskusjach o podwyżce minimalnej wciąż dominuje retoryka januszexu: „jak podniesiecie, to ja zamknę firmę, bo się nie opłaca”.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
rales +1270
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz

źródło: Przechwytywanie
Pobierzźródło: 123
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło:
Pobierz@LostHoldenCaulfield: zależy kogo zapytasz
według wykopków - nie
według osób spoza wykopu - tak
@patryk_ekiert: te osoby spoza wykopu to karyny lubujące się w robieniu z siebie karykatur ze śmiesznie napompowanymi ustami i lubujące się w nakładaniu sobie na ryj 3 kg tapety żeby wyglądać jak jakaś ruska karyna spod moskwy? xD
@bylem_zielonko: Sam nie jestem fanem zrobionych ust ale teraz praktycznie każda kobieta nosi makijaż i nie ma w tym nic dziwnego. Ta akurat nosi mocny ale wielu facetów lubi takie dziewczyny. Moim zdaniem jest obiektywnie atrakcyjna chociaż jej zachowanie jest wyrachowane.
Hitem
źródło: Dolly-Singh
Pobierzbuahahahaha
Dwa. Niech se tam gada co chce, ma jakies swoje standardy - OK. Nic mi do tego
Ale nie potrafic powiedziec 4 zdan bez cięc i brac sie za jakies nagrywanie to trzeba miec tupet i zupelny brak samokrytyki. Jak mozna nagrac cos takiego? Przeciez od razu slychac ze to jakas polanalfabetka
@nWaldziu: To pokaż swoje wybrane atrakcyjne kobiety. Tylko pamiętaj żeby nie były umalowane, nie miały zrobionych ust ani prostowanych zębów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)