Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 102
@1-1-1-1: Pół kilo tapety, druty na szczenie i napompowany glonojad. No ideał piękna. To betabankomat musi od razu zakładać że potomstwo też trzeba będzie korygować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: Moim zdaniem to dobrze, że kobiety coraz bardziej pigułkują facetów. Może za jakiś czas przestaniemy żyć w bluepillowym matrixie. Mam też bekę z copeujących wykopków na temat jej urody xD. Pomijając to, że część facetów lubi zrobione kobiety to i nie każda musi być traktowana jako długoterminowa partnerka to oni i tak nie mają u niej szans ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
obieniu z siebie karykatur ze śmiesznie napompowanymi ustami i lubujące się w nakładaniu sobie na ryj 3 kg tapety żeby wyglądać jak jakaś ruska karyna spod moskwy? xD

@bylem_zielonko: Sam nie jestem fanem zrobionych ust ale teraz praktycznie każda kobieta nosi makijaż i nie ma w tym nic dziwnego. Ta akurat nosi mocny ale wielu facetów lubi takie dziewczyny. Moim zdaniem jest obiektywnie atrakcyjna chociaż jej zachowanie jest wyrachowane.

Hitem
CloudSpanner - >obieniu z siebie karykatur ze śmiesznie napompowanymi ustami i lubują...

źródło: Dolly-Singh

Pobierz
  • Odpowiedz
@1-1-1-1 dobra po pierwsze jest ładna - obiektywnie jest dobrą dupą

Dwa. Niech se tam gada co chce, ma jakies swoje standardy - OK. Nic mi do tego

Ale nie potrafic powiedziec 4 zdan bez cięc i brac sie za jakies nagrywanie to trzeba miec tupet i zupelny brak samokrytyki. Jak mozna nagrac cos takiego? Przeciez od razu slychac ze to jakas polanalfabetka
  • Odpowiedz
"Moim zdaniem jest obiektywnie atrakcyjna " ()

@nWaldziu: To pokaż swoje wybrane atrakcyjne kobiety. Tylko pamiętaj żeby nie były umalowane, nie miały zrobionych ust ani prostowanych zębów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nWaldziu: Masz rację. Nastąpiła tu pomyłka z mojej strony chociaż był to skrót myślowy od tego, że moim zdaniem gdyby ta dziewczyna miała być oceniona przez 100-1000 facetów to większość by uznała, że jest atrakcyjna.
  • Odpowiedz