Aktywne Wpisy

ilem +58
źródło: GbB80XYXUAA42L8
Pobierz
Tyrande +20
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona

Junior/Mid/Senior Java Developer (tworzenie Data Service Layer)
Kontrakt na 6 miesięcy + przedłużenie
Stawka: od 750 zł/dzień na B2B
Inne: używane microservices architecture
Wymagania:
jeżeli któreś z poniższych oznaczeń nie jest Ci obce i masz w nim doświadczenie zawodowe, śmiało aplikuj (ʘ‿ʘ):
JVM (Scala / Java):
Akka, Spring Boot, Spring, JSP, EJB, J2EE, Servlets, Struts
Kafka, Tibco EMS, RabbitMQ
Gemfire, Hazlecast
REST, SOAP, Swagger / OpenAPI
Apache Spark, Storm, Samza, Flink
NoSQL (HDFS, Hbase, Neo4J, Cassandra, MongoDB)
JSON, XML, RDF
RDBMS (Oracle)
Docker, Pivotal Cloud Foundry, Kubernetes, OpenShift, Mesos
CI / CD - Git, BitBucket, TeamCity, Artifactory, Jira
TDD, BDD, Ogórek, Selen, FluentLenium, Junit
Wymagane wykształcenie kierunkowe (science, computers, information technology or engineering) - fakultatywne
oraz znajomość j. angielskigo na poziomie co najmniej B2 - obligatoryjne
Wybaczcie wszelkie błedy lub niedociągnięcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z wielu względów podejrzewałam, że będą błędy - dlatego poprosiłam o wyrozumiałość na koniec, ale jako uważnie czytający wszystko wykopek to jakoś pominąłeś. Poprawiać kogoś lub dawać wskazówki też można z klasą.