Aktywne Wpisy
Beszczebelny +10
Maciek5000 +106
Ale mnie dzisiaj blackpill strzelił w mordę xD
Stanąłem ciężarówką na kopercie na Orlenie. Tej, gdzie rozładowują cysterny. Na pół godziny tylko, to miałem nadzieje, że się nie dojebią. No, ale placowy się #!$%@?ł od razu xD
Pogadałem z nim chwilę i się odczepił, tym bardziej że to taki w #!$%@? beciak i jakbym na niego nakrzyczał, to by się popłakał xD Zezowaty, i to eozbieżnie w dodatku, chyba lekko upośledzony, niższy
Stanąłem ciężarówką na kopercie na Orlenie. Tej, gdzie rozładowują cysterny. Na pół godziny tylko, to miałem nadzieje, że się nie dojebią. No, ale placowy się #!$%@?ł od razu xD
Pogadałem z nim chwilę i się odczepił, tym bardziej że to taki w #!$%@? beciak i jakbym na niego nakrzyczał, to by się popłakał xD Zezowaty, i to eozbieżnie w dodatku, chyba lekko upośledzony, niższy
O co chodzi? Nigdzie nie widzę agresywnych postów wierzących w stosunku do reszty, więc skąd ta propaganda?
#wiara #braciawniewierze #katolicyzm #ateizm
@komakow: Gimboateiści.
Daj im trochę lat jeszcze to powinni z tego wyrosnąć
Komentarz usunięty przez autora
@Kaann: a wszystko przez tych złych gimboateistów!!!!
@komakow: xd to ze jakis random jak ty nie wciska komus wiary na sile, to nie znaczy ze nie robi tego twoje srodowisko ktore wymusza juz bycie katolem od momentu chrztu.
Polecam taki styl życia
Komentarz usunięty przez autora
Nadal w wielu miejscach w Polsce jak dziecko nie zostanie wyslane do chrztu, to potem taka rodzina jest obgadywana i wysmiewana, wiec nieraz trudno winic o to rodzicow.
Moi rodzice ochrzcili mnie glownie dlatego, bo babcia od strony mamy